Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διοικητικού Συμβουλίου Αποφοίτων ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ)

<<Εκλογές 29 Νοεμβρίου 2014 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου
Αποφοίτων ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ)

Αγαπητοί συνάδελφοι
Απευθυνόμαστε σε σας που είστε ή δεν είστε εγγεγραμμένοι στο Σύλλογό μας και για διαφόρους λόγους, σήμερα, έχετε απομακρυνθεί από την παρέα μας, γιατί ο ΣΑΣΥΔΑ είναι μια παρέα φίλων-συναδέλφων.
Υπάρχουν, ενδεχομένως, πολλοί λόγοι που σας οδήγησαν να μας «ξεχάσετε», παράλληλα όμως υπάρχει ένας και μόνο λόγος, που είναι και ο πιο βαρύς από όλους μαζί, που θα πρέπει να σας φέρει και πάλι κοντά μας και αυτός είναι.......... η αγάπη όλων μας για τη Σχολή μας, για τη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ). Έτσι δυνατά.

Στο καταστατικό αναφέρονται οι σκοποί του Συλλόγου, σε παραγράφους και υποπαραγράφους, το περιεχόμενο των οποίων συνοψίζεται στη φράση «διατήρηση συναισθημάτων φιλίας, συναδέλφωσης, αλληλεγγύης και αγάπης». Αυτός είναι αγαπητοί συνάδελφοι, ο κύριος σκοπός και η αποστολή του Συλλόγου μας.

Ελάτε λοιπόν και πάλι κοντά μας, τακτοποιείστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, στο μέτρο που εσείς μπορείτε, δέκα (10) ευρώ είναι η συνδρομή το χρόνο, ώστε κατά τις επερχόμενες εκλογές (29 Νοεμβρίου 2014), για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., να έχετε δικαίωμα ψήφου αλλά και υποβολής υποψηφιότητας, που για μας είναι και το σπουδαιότερο.

Περάστε, λοιπόν, από το Γραφείο μας (Λυκούργου 9, 4ος όροφος, Γρ. 428 – τηλ. 2103238449) από Δευτέρα έως και Πέμπτη (10 π.μ.-12 μ.), να μιλήσουμε κιόλας, ή, εφόσον σας είναι μακριά, καταβάλλετε το ποσό που εσείς επιθυμείτε στην Εθνική Τράπεζα (040/711856-25 ΕΤΕ) ή, εν πάση περιπτώσει, ελάτε την ημέρα των εκλογών (29 Νοεμβρίου 2014), στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ (Αίθουσα Σμηνάρχου (Ι) Ιωάννη Αραπατζή, 7ος όροφος), τακτοποιείστε το θέμα της συνδρομής, που αποτελεί το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου μας και θα χαρούμε πολύ να ξανανταμώσουμε και να θυμηθούμε τα παλιά.

Εμείς θα σας περιμένουμε γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η λειτουργία αυτού του Συλλόγου αποτελεί για όλους μας, ηθική υποχρέωση, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς που θητεύσαμε στα ίδια θρανία και πήραμε όλα εκείνα τα εφόδια για να έχουμε μια ευδόκιμη σταδιοδρομία στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨