Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Ενέργειες Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α. για το Β.Ο.Ε.Α. του Μ.Τ.Α.(μετά από τα καλέσματα μας)


<< Κάλιο αργά παρά ποτέ >>

Διαβάζουμε στη σελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α. ότι ο Σύλλογος δια του Προέδρου του κ. Δημητρίου Φαλτάιτς έχει ζητήσει συνάντηση τόσο με τον κ. Α/ΓΕΑ όσο και με τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Α. για τις πρόσφατες περικοπές στο Β.Ο.Ε.Α. 
Με email μας από τις 20 Μαρτίου ΄13 είχαμε ενημερώσει τον Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α. για τις περικοπές στο Β.Ο.Ε.Α. και τους είχαμε κοινοποιήσει σχετική  ανάρτησή μας Στο '' Κρεβάτι του Προκρούστη'' το Β.Ο.Ε.Α. & το Μέρισμα μετά την διευκρινιστική ανακοίνωση του Μ.Τ.Α.
Περιμέναμε οι συνάδελφοι του Σ.Α.Σ. να ανταποκριθούν και να ενεργήσουν ποιο γρήγορα  και πριν της πρόσφατης υπογραφής της Υπουργικής απόφασης από τον Σταικούρα που ρίχνει το Β.Ο.Ε.Α στα 11ευρώ/μερίδιο από τα 12.29 ευρώ,για να προλαβαίναμε πιθανόν μικρότερη περικοπή.
Φαίνεται όμως τώρα, ότι το νερό  <<μπαίνει σιγά- σιγά στ΄ αυλάκι>> μετά και από το τελευταίο μας κάλεσμα στις 19 Ιουνίου΄13 προς την Ε.Α.Α.Α. και στους συλλόγους Ε.Σ.Μ.Α. - Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α. - Σ.Α.Ι.Ρ. & Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α. για να πάρουν θέση  για το Β.Ο.Ε.Α.......

Ελπίζουμε οι συναντήσεις αυτές του κ. Προέδρου του Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α. να καρποφορήσουν θετικά και να εξευρεθεί λύση προς το καλύτερο για το βοήθημα των παιδιών μας. 
Ερώτημα παραμένει όμως, γιατί η  Ε.Α.Α.Α. και οι υπόλοιποι Σύλλογοι δεν έχουν προβεί  ακόμη σε ανάλογες πρωτοβουλίες;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨