Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Σταικούρας: Δεν δικαιούσθε το επίδομα παραμεθορίου!!!


ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ: Τελειώσαν οι  ΔΕΔΟΜΈΝΟΙ
Δεν δικαιούσαι και συ την ψήφο μας 
  • Ακόμη μία αρνητική απάντηση Σταικούρα για τα στελέχη των Ε.Δ. 
  • Αρνητικές απαντήσεις για το μισθολόγιο τους παίρνουν μόνο οι Στρατιωτικοί!!!

«Ασαφής», χαρακτήρισε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, στην ερώτησή του σχετικά με τη «Χορήγηση επιδόματος παραμεθορίων περιοχών στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας».
Ειδικότερα, στην απάντησή του ο κ. Σταϊκούρας σημειώνει:.......
«Σε απάντηση της απ10812/20-5-2013 Ερώτησης , που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, από πλευράς δικής μας αρμοδιότητας σας πληροφορούμε τα εξής:
Με τις διατάξεις της παρ 2 του άρθρου 15 (δεύτερο κεφάλαιο) του ν.4024/2011, προβλέπεται η χορήγηση επιδόματος Απομακρυσμένων – Παραμεθορίων περιοχών στους υπαλλήλους που υπηρετούν σε αυτές, όπως οι περιοχές αυτές καθορίζονται κάθε φορά με κοινή απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών, οριζόμενο σε εκατό (100) ευρώ μηνιαίως.
Επίσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ 2 του άρθρου 4 του ν.4024/2011, οι υπάλληλοι και λειτουργεί που δεν εμπίπτουν ευθέως στις διατάξεις της παρ 1 του άρθρου αυτού, καθώς και οι κατηγορίες υπαλλήλων και λειτουργών που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του μέρους β του ν,3205/2003 και γενικά όλοι οι αμειβόμενοι με ειδικά μισθολόγια, εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του δεύτερου κεφαλαίου του ν.4024/2011, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 17 (οικογενειακή παροχή).
Το ένστολο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αμείβεται με ειδικό μισθολόγιο και οι αποδοχές του καθορίζονται ρητά από τις διατάξεις των άρθρων 50 και 51 (μέρος β) του ν.3205/2003, όπως τροποποιημένες ισχύουν , καθώς και από τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν4024/2011 (όσον άφορα την οικογενειακή παροχή).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨