Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Γαλλικά αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Γαλλικά αεροσκάφη στη Νέα Αγχίαλο

Συνολικά 18 αεροσκάφη που συμμετέχουν στο γαλλικό αεροράλι

Το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 5 μμ. θα προσγειωθούν τα πρώτα από τα 18 συνολικά γαλλικά αεροσκάφη που συμμετέχουν στο ετήσιο γαλλικό αεροράλι, ενώ η προσγείωση όλων των αεροσκαφών θα ολοκληρωθεί ως τις 6 μ.μ. Συνολικά συμμετέχουν αεροσκάφη τύπων Cirrus, Piper, Mooney, Cessna, μεταφέροντας 44 γάλλους αεροαθλητές και επιβάτες.

Η επιλογή του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου ως ενδιάμεσος σταθμός έγινε μετά από πρόσκληση της Αερολέσχης Μαγνησίας προς τον πρόεδρο του Ralley Aero France Claude Lemeeκαι τον Γραμματέα Jean Michel Collineau ώστε οι Γάλλοι αεραθλητές να γνωρίσουν τα τουριστικά αξιοθέατα της Θεσσαλίας και την φιλοξενία, ενώ η Μαγνησία να αποτελέσει και στο μέλλον ενδιάμεσος σταθμός του Γαλλικού αεροπορικού αθλήματος αλλά και τόπος προορισμού.......


Είναι η δεύτερη φορά που το Γαλλικό αεροράλι επισκέπτεται τη χώρα μας από το 1995 που ισχύει ο θεσμός ενώ το 2011 είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά την Κρήτη και την Κύπρο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ.Jean Michel Collineau το Γαλλικό Αεροράλι αποφεύγει να εντάξει την Ελλάδα στον ετήσιο σχεδιασμό λόγω έλλειψης καυσίμου τύπου 100 LL στα περισσότερα Ελληνικά αεροδρόμια

Τα αεροσκάφη θα απογειωθούν από αεροδρόμια της Γαλλίας, θα μεταβούν στο Ισραήλ με ενδιάμεσους σταθμούς και κατά τη επιστροφή τους θα προσγειωθούν και θα σταθμεύσουν στον Κρατικό αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου.


Κατά την παραμονή τους στο Βόλο θα μείνουν στο ξενοδοχείο Volos Pallas ενώ θα επισκεφθούν τα Μετέωρα, και άλλα αξιοθέατα. Την Δευτέρα θα επισκεφθούν το Πήλιο όπου η πρόεδρος Φίλη Ξένου, το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Δ. Πηλίου «Κοινόν Πηλίου Όρους» θα υποδεχθούν την αποστολή στην πλατεία Πορταριάς.


Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για της 11 Ιουνίου πρωινές ώρες. Δημοσίευση όλων των επισκέψεων και τουριστικών αξιοθέατων γίνεται στο Γαλλικό Περιοδικό Aviation et Pilote Οι φίλοι του αεροπορικού αθλητισμού και της αεροπορικής ιδέας προσκαλούνται να παρευρεθούν κατά την άφιξη των αεροσκαφών στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου για την υποδοχή των Γάλλων αεραθλητών.


Για το Δ.Σ. της Αερολέσχης Μαγνησίας ο πρόεδρος Παναγιώτης Δημητριάδης τηλ 6983500142, ο Γραμματέας Δημήτριος Ζωητόπουλος τηλ 6983500932. 


Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨