Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΑΝΕΑΕΔ: Η πολιτική αποκλεισμών είναι τυχαία;

Η πολιτική αποκλεισμών είναι τυχαία;

του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων ΑΝΕΑΕΔ

Νέο μισθολόγιο Ε.Δ.

Κύριε Υπουργέ,
Η πολιτική του αποκλεισμού βασικών και θεσμικών κοινωνικών εταίρων που ακολουθείτε, επί ενός ιδιαίτατα σοβαρού θέματος, κάτω από τις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες, μόνο σε σκέψεις περί προσπάθειάς σας για διασπορά αντιπαλότητας μπορεί να οδηγήσει, εμείς δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε. Υποχρεούμαστε όμως να καταθέσουμε την πρότασή μας επισήμως και προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨