Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Ενημέρωση για το Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα!
Συνάδελφοι σας ενημερώνω για το φοιτητικό επίδομα γιατί πιστεύω αφορά πολλές οικογένειες και όλοι το περιμένουν πώς και πώς <<για να κλείσουν καμιά τρύπα>>:

Στις αρχές Μαΐου ΄13 η γραμματεία του τμήματος  του Πανεπιστημίου που σπουδάζει ο γιος μου στην Θεσσαλονίκη τον ειδοποίησε με email ότι τα έγγραφα που τους είχαμε υποβάλει για το φοιτητικό επίδομα προωθήθηκαν για τα περαιτέρω στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) του νομού σας και εκεί πλέον <<θα αποταθείτε>>........

Πριν μία εβδομάδα πέρασα από την (ΥΔΕ) και μου είπαν ότι τα ελέγχουμε και μετά τον έλεγχο θα σταλούν στην Δ.Ο.Υ και θα ειδοποιηθείτε  από την Εφορία σας. 
Χθες με πήραν τηλέφωνο από την Εφορία και αφού κάναν και tsek τον IBAN  που είχα δώσει (μάλλον για πιστοποίηση προσώπου) ενημερώθηκα ότι σε μία εβδομάδα θα μπει στην Τράπεζα το χιλιάρικο!!!!!!!!!
Έμεινα κάγκελο..............και αναρωτιέμαι από χθες συνεχώς........
Ρε μπας και ονειρεύομαι ή ψιλό γίναμε κράτος;;;;;;;; 

ΣυναδελφικάΔεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨