Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Διευκρινήσεις απο το Γ.Λ.Κ. για την Έκτακτη Εισφορά ΑλληλεγγύηςΠληρωμές Συντάξεων Δημοσίου 

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ  07/06/2013

ΘΕΜΑ : Βεβαιώσεις Αποδοχών Οικονομικού Έτους 2013 ( Εισοδήματα 2012) για την Εφορία

Στις συντάξεις του Δημοσίου δεν έγινε κράτηση για Έκτακτη Εισφορά Αλληλεγγύης του Ν.3986/2011 το έτος 2012 (η κράτηση αυτή άρχισε να γίνεται με την σύνταξη Απριλίου 2013).
Επομένως η βεβαίωση καταβληθεισών συντάξεων έτους 2012,.......
σωστά δεν αναφέρει ποσό για κράτηση Έκτακτης Εισφοράς Αλληλεγγύης.
Η Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Α.Σ.) που αναφέρεται στα Τρίμηνα Ενημερωτικά Σημειώματα, προβλέπεται από τον Ν.3865/2010 και δεν είναι ίδια με την Έκτακτη Εισφορά Αλληλεγγύης του Ν.3986/2011.
 Γενική Διεύθυνση Συντάξεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨