Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για επιστροφή απ το ΓΛΚ κρατήσεων Υγειον.περίθαλψης.(Υπόδειγμα αίτησης)


_Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΜΧΟΣ (ε.α) 
μέλος το Δ.Σ/Σ.Α.Σ 

Επιμέλεια ΓΕΩΡ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Ν.Σ/Σ.Α.Σ 
ΓΕΩΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΜΧΟΣ(ε.α)Δ.Σ/ΣΑΣ 

_ Μέχρι τον Ιούνιο του 2016 η κράτηση για υγειονομική περίθαλψη υπολογίζετο με συντελεστές _(το ποσό της μικτής σύνταξης +Ε.Ο.Β) χ6%=Περίθαλψη (μη ορθός υπολογισμός).

 _Τον Ιούλιο του 2016 η κράτηση..........
υπολογίζετο με συντελεστές _(το ποσό της μικτής σύνταξης +Ε.Ο.Β _ κράτηση Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων Ν.3865/10 )Χ6%= Περίθαλψη (μη ορθός υπολογισμός). 

 _ Από τον Ιούλιο του 2016 η κράτηση υπολογίζεται με συντελεστές _(το ποσό της μικτής σύνταξης +Ε.Ο.Β αφαιρουμένων των κρατήσεων νόμων Ν.3865/2010, Ν.4024/2011, Ν.4051/2012 και Ν.4093/2012)Χ 6%= Περίθαλψη(ορθός υπολογισμός ). .

 Οι συνάδελφοι μπορούν να ζητήσουν με αίτησή τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους την διαφορά της νόμιμης από την μη νόμιμη κράτηση για το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Οκτώβριο του 2016 ,ως το συνημμένο υπόδειγμα με θέμα «αναδρομικά Περίθαλψης» .

 Υ.Γ Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στους συνταξιούχους του δημοσίου με τη σύνταξη του Οκτωβρίου 2016 δόθηκαν αναδρομικά των Ιουλίου-Αυγούστου –Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, ενώ στους συνταξιούχος ειδικών μισθολογίων μόνο του Οκτωβρίου. 1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ να το ζητήσουν οι συνάδελφοι? Από τη στιγμή που έχει γίνει ΛΑΘΟΣ, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το διορθώσουν. Διαφορετικά θα πέσουν μηνύσεις. Εγώ προσωπικά δεν κάνω τίποτα. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το διορώσουν και αλίμονό τους εάν επιστρέψουν μόνο σε αυτούς που τα ζήτησαν. Δεν ντρεπόμαστε λίγο!!

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨