Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Επέτειος 50 Χρόνων από τη Θεμελίωση του 251ΓΝΑ


Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 50 χρόνων από τη θεμελίωση του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), διοργανώνεται επετειακή εκδήλωση............ στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας με ιστορική αναδρομή μέσα από αφηγήσεις, φωτογραφίες και κινηματογραφικό αρχειακό υλικό, ομιλίες για τη συμβολή των Υγειονομικών Αξιωματικών στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας, την αρχιτεκτονική του Νοσοκομείου και την προσφορά και εξέλιξη του 251ΓΝΑ, καθώς και μουσικό πρόγραμμα από τον μουσικοσυνθέτη Γεώργιο Χατζηνάσιο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί ηλεκτρονική φωτογραφική έκθεση, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο του Νοσοκομείου.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, πέραν των προσκεκλημένων, θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση μέσω οθόνης στο χώρο της κεντρικής εισόδου του 251ΓΝΑ.

Ένδυμα Στρατιωτικού προσωπικού Στολή υπ’ αριθμ. 8

Ένδυμα Ιδιωτών: Περιπάτου

Δείτε εδώ το πρόγραμμα για την επέτειο 50 Χρόνων από τη Θεμελίωση του 251ΓΝΑ

haf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨