Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ψήφισε και συ με ένα κλικ! ΟΧΙ στην περικοπή 400εκ. για την Άμυνα


ΟΧΙ στις νέες περικοπές (400 εκ.) για την άμυνα που επιθυμούν οι δανειστές με ότι αυτό σημαίνει για την πατρίδα μας

Γιατί είναι σημαντικό;

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η κρίση έχει δημιουργήσει τρομερές συνθήκες αλλά τουλάχιστον ο λαός νιώθει ασφαλής διότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές! Μέχρι το 2018 η Τουρκία θα έχει παραλάβει 20 υπερσύγχρονα πολεμικά F‐35! κάτι που μπορεί να την κάνει πανίσχυρη!Σας ζητούμε λοιπόν να αρνηθήτε την περικοπή 400εκ. ευρώ από τον προυπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!

Ψήφισε και συ ηλεκτρονικά με ένα κλίκ ..........

συνεχίστε  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨