Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Καλά μας κάνουν!!! Και λίγα μας κάνουν!!!


Αυτό μου είπαν σχεδόν όλοι από τους ελάχιστους απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν στη χθεσινή συγκέντρωση των Σωμάτων Ασφαλείας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους!

Την μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια φέρουν οι θεσμικές ενώσεις αποστράτων που έδωσαν λάθος μηνύματα και με μεγάλη καθυστέρηση μάλιστα. Είναι γεγονός ότι το ΔΣ της ΕΑΑΣ με τη σχεδόν πλήρη σύνθεση συμμετοχή ...έσωσε κάπως την παρτίδα, όμως η ουσία παραμένει.

Αδικαιολογήτως Απόντες οι Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδίως της ΕΑΑΝ και της ΕΑΑΑ!!! 
Περίεργη και ανεξήγητη η στάση του Συντονιστικού Συμβουλίου των 3 ΕΑΑ αλλά και η αφωνία των ΔΣ της ΕΑΑΝ και της ΕΑΑΑ. 

Προτείνω να συζητηθεί στο.........
Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ η μη συμμετοχή πλέον του προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΑΣ στο Συντονιστικό Συμβούλιο των 3 ΕΑΑ μέχρι να διασαφηνισθεί ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος αυτού και αν αυτός συνάδει με το συμφέρον των συναδέλφων.
Εμείς ψηφίσαμε 3 11μελή συμβούλια =33 συναδέλφους και οι αποφάσεις παίρνονται από 6 άτομα. Μήπως κάτι δεν κάνουμε σωστά; Ποιος ο ρόλος των ΔΣ των Ενώσεων; 

Γιατί ψηφίζουμε; 
Γιατί κάνουμε εκλογές;

Για την ιστορία όπως φαίνεται και στην εικόνα μόνον 2 αφίσες έδειξαν την παρουσία των εν αποστρατεία συναδέλφων των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή της ΠΟΣ και αυτήν του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης. Η τελευταία συμμετείχε εκτός του προέδρου της Υπτγου ε.α.Γεωργιάδη Γεωργίου με άλλα 7 άτομα. Αξίζει των συγχαρητηρίων μας. Χαιρετισμό απηύθυνε εκτός του προέδρου της ΕΑΑΣ Υπτγου Δανιά Ευάγγελου και ο πρόεδρος της ΠΟΣ Ταξχος ε.α.Νικολόπουλος Βασίλειος, ενώ συμμετείχε ακόμα και ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Τρικάλων Υπλγος ε.α.Στέφος Ευάγγελος. Στο δρόμο της επιστροφής η ΕΑΑΣ Ξάνθης σήκωσε το πλακάτ και στο blog των αγροτών στα Τέμπη. Περιμένουμε φωτογραφία...

Αντιπροσωπεία επίσης της ΕΣΠΕΗΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θεοδώρου Γιώργο και τον Αν. Γραμματέα Στρατσιάνη Παναγιώτη συμμετείχε στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας στην Αθήνα. Η Ένωση σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα που δίνει να υπερασπίσει τα κεκτημένα δικαιώματα των Στρατιωτικών παλεύοντας δίπλα στους συναδέλφους με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και αποφασιστικότητα. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!



ΠΗΓΗ: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_54.html#more



1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ ?? ΟΤΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟ ΥΕΘΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ?? ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ?? ΡΕ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΛΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΙΕΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨