Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Στηρίζουμε τα Σώματα Ασφαλείας -Συμμετέχουμε στις 5 Φεβρουαριου


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ 

Αριθμ. Πρωτ. 8/2016
Αθήνα, 3 Φεβ. 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 57

Το προσχέδιο του ασφαλιστικού, που προβλέπει την κατ’ όμοιο τρόπο ρύθμιση των θεμάτων των Στρατιωτικών, οι δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας για την πρόθεση της Κυβέρνησης να μην λάβει υπόψη της τις ιδιαίτερες εργασιακές συνθήκες και την επικινδυνότητα του περιβάλλοντος εμπλοκής των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.) στην άσκηση των καθηκόντων τους και η μεθόδευση εξαφάνισης των αποφάσεων του ΣτΕ μέσω του επαναπροσδιορισμού των συντάξεων, καταδεικνύουν με σαφήνεια τις προθέσεις της Κυβέρνησης.

Παράλληλα τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας αποφάσισαν πανελλαδική, ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Αθήνα, Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή), στις 5 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16.00,καλώντας και τους αποστράτους σε συμπαράσταση.

Κατόπιν αυτών το ΔΣ της ΠΟΣ απεφάσισε :.......
  • Να συμμετάσχει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην υπόψη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σε ένδειξη συμπαράστασης και συμπαράταξης με τα Σ.Α.
  • Να προτρέψει τα Μέλη της Ομοσπονδίας μας αλλά και όλους τους αποστράτους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, διότι είναι κοινές οι διεκδικήσεις και τα επώδυνα μέτρα που λαμβάνονται αλλεπάλληλα κατά των ε.ε. και ε.α. Στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α. 
Η Ομοσπονδία πιστεύει ότι, πέραν των οικονομικών περικοπών, η απόλυτη ηθική και ψυχολογική ισοπέδωση που επιδιώκεται από τους κυβερνώντες προς εκείνους που τάχθηκαν να υπερασπίζονται την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας και να εξασφαλίζουν την εσωτερική της ασφάλεια, εξελίσσεται πλέον σε εμφανή εμπαιγμό και ταπείνωση. 

 Ο καθένας έχει την ωριμότητα να αποφασίσει τι θα κάνει. Είναι μια ευκαιρία την Παρασκευή να δείξουμε ότι υπάρχουμε, ότι αντιδρούμε, ότι εξακολουθούμε και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό που είμαστε! Ήμαστε ενωμένοι και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να καταστρέψει το μέλλον αυτής της χώρας και το αύριο των παιδιών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο                                                          Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικολόπουλος Βασίλειος           Παπαδόπουλος Βασίλειος

Ταξχος εα                                            Ταξχος εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨