Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Αποτελέσματα Εκλογών ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας

Στις 28-2-2016 πραγματοποιήθηκαν οι άτυπες εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς έλαβαν μέρος 613 μέλη του Παραρτήματος που αποτελεί αριθμό ρεκόρ.Η μεγάλη συμμετοχή καταδεικνύει την αξία των εκλογών για την ανάδειξη των τοπικών συμβουλίων καθώς τον περασμένο Νοέμβριο για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΑΑΑ προσήλθαν στην κάλπη 343 μέλη, σχεδόν οι μισοί των χθεσινών εκλογών.

α. Για τη θέση του προέδρου έλαβαν.....


1. Σγος ε.α. Λιούτας Κων/νος 460
 2. Υπτχος ε.α. Μεχτερίδης Παύλος 31
3. Σμχος ε.α. Ταραμονλής Αργύριος 116

β. Για τη θέση μέλους του ΔΣ.
1. Επγος ε.α. Ντιγκπασάνης Αθανάσιος 174
2. Σγος ε.α. Παπαδόπουλος Βασίλειος 203
3. Επγος ε.α.Τασούλης Θωμάς 297
4. Σμχος ε.α.Τσιτσώνης Κωνσταντίνος 366
5. Ασμχος ε.α. Χατζόπουλος Χρήστος 104


1 σχόλιο:

Σμχος (Ο)εα Βασίλειος Διαμαντίδης είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΑΠΟ ΕΞΩ .

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨