Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ε.Α.Α.Α.: ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ 2016 (Υποβολή Αιτήσεων)


Προϊστορία δικαιούχων: 

Αιτήσεις παραθερισμού: ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016Σύμφωνα με απόφαση της Ε.Α.Α.Α. για το δικαίωμα παραθερισμού των ΝΈΩΝ ΑΠΟΣΤΡΆΤΩΝ ( Έτος Αποστρατείας 2014-2015-2016 ).....Οι νέοι απόστρατοι των τελευταίων Δύο (2) ετών έχουν δικαίωμα παραθερισμού ΚΑΝΟΝΙΚΑ, όπως όλα τα παλαιά μέλη, σύμφωνα με νέα απόφαση του Δ.Σ/Ε.Α.Α.Α Νο 4/ 15-2-2016. 

Η περσινή απόφαση του ΜΗ δικαιώματος παραθερισμού των ΝΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, με Δ.Σ/Ε.Α.Α.Α Νο 7/ 18-2-2015  ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.


Για την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ,τον ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ, την ΜΟΡΙΟΔΌΤΗΣΗ κλπ συνεχίστε πατώντας ΕΔΩ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨