Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Απογραφή Μερισματούχων Μ.Τ.Α μέχρι 31/5 (εκτυπώστε την Υπεύθυνη Δήλωση)

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (Τετ.10/2)

Δείτε τις νεώτερες διευκρινήσεις του Μ.Τ.Α. (έγγραφο) για την Υπεύθυνη Δήλωση της απογραφής των Μερισματούχων - Αποστράτων.........


ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΠΑΡΟΧΩΝ 
Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2016 
Ακαδημίας 27 Αθήνα, ΤΚ 106 71 

ΘΕΜΑ: Επικαιροποίηση Στοιχείων Μερισματούχων Μ.Τ.Α.

1. Σας γνωστοποιούμε αναφορικά με το αντικείμενο θέματος τα ακόλουθα:

α. Το Ταμείο, πρόκειται να επαναλάβει τη διαδικασία απογραφής που είχε διενεργηθεί το έτος 2012, προκειμένου οι μερισματούχοι του (άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένοι) δηλώσουν – επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους αναφορικά με:

(1) Υφιστάμενη οικογενειακή κατάσταση,

(2) Ονοματεπώνυμο τέκνων και ημερομηνία γέννησης αυτών

(3) Δήμος στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι

(4) Τα χρονικά διαστήματα κατά τα οποία η καταβολή της στρατιωτικής τους σύνταξης έχει ανασταλεί προσωρινά / διακοπεί οριστικά, αναφέροντας και την αιτία της αναστολής / διακοπής (εφόσον υπήρξε ή υφίσταται αντίστοιχη περίπτωση), καθώς και εάν στην παρούσα φάση τυχόν εργάζονται στο Δημόσιο ή και στον Ιδιωτικό Τομέα.


β. Η εν λόγω δήλωση θα πρέπει να περιέλθει στο ΜΤΑ μέχρι 31-05-2016, υπέχει τη θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986 και θα μπορεί να υποβληθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

(1) Ηλεκτρονικά (είναι σε εξέλιξη η παροχή αντίστοιχης μηχανογραφικής υποστήριξης μέσω του συνδέσμου του Μ.Τ.Α. στην ιστοσελίδα www.haf.gr που οδηγεί στην παροχή ατομικών πληροφοριών ανά μηνιαία πληρωμή και στο εκκαθαριστικό εισοδήματος 2015 από το ΜΤΑ).

(2) Με ταχυδρομική αποστολή (εν προκειμένω η Υ.Δ. θα φέρει, υποχρεωτικά, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής του δηλούντος από ΚΕΠ ή από Αστυνομικό Τμήμα),

(3) Με τη φυσική παρουσία του μερισματούχου στο Μ.Τ.Α.

γ. Το σχετικό έντυπο έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση: www.haf.gr/structure/gea /mta/forms/ με τίτλο: «Υπεύθυνη Δήλωση Απογραφής Μερισματούχου Μ.Τ.Α.» (για τους μερισματούχους που θα επιλέξουν την ταχυδρομική αποστολή).

δ. Για τους μερισματούχους, οι οποίοι δεν θα έχουν υποβάλει έως την ανωτέρω ημερομηνία την αντίστοιχη Υ.Δ. θα τεθεί θέμα διακοπής κάθε παροχής του Ταμείου προς αυτούς (μέρισμα, ΕΚΟΕΜΑ κλπ.).
Ασμχος (Ο) Παρθένιος Δόντσιος 
Γενικός Διευθυντής 
ΠΗΓΗ εγγράφου : ΕΑΑΑ/ΛΑΡΙΣΑΣ


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (Τρ. 9/3) 
-------------------------------------------
Στο πλαίσιο υποχρεωτικής απογραφής των μερισματούχων του ΜΤΑ (άμεσων και έμμεσων), παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε στο Ταμείο το αργότεροέως 31/05/2016, τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας.


Για τους μερισματούχους, οι οποίοι δεν θα έχουν υποβάλει έως την ανωτέρω ημερομηνία τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, θα τεθεί θέμα διακοπής κάθε παροχής του Ταμείου προς αυτούς (μέρισμα, ΕΚΟΕΜΑ κλπ.).

κατεβάστε στον υπολογιστή σας και εκτυπώστε την: Υπεύθυνη Δήλωση Απογραφής Μερισματούχου ΜΤΑ


ΠΗΓΗ: https://www.haf.gr/2016/02/apografi-merismatouhwn-tou-metohikou-tamiou/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨