Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Ευρεία Σύσκεψη Φορέων στην Ε.Α.Α.Α.


Στις 01-2-2016 με πρόσκληση του νέου προέδρου της ΕΑΑΑ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης ευρεία σύσκεψη του ΔΣ με τη συμμετοχή των προέδρων και μελών των ΔΣ των Παραρτημάτων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα παραρτήματα εξέφρασαν την ικανοποίηση για την πρόσκληση καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις και να καταθέσουν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Ένωσης και των Παραρτημάτων.

Στη συνέχεια ακολούθησε νέα σύσκεψη με διευρυμένη σύνθεση στην οποία πήραν μέρος........... ο πρόεδρος Απτχος (Ι) ε.α. Σπύρος Καββούρης και σύσσωμο το ΔΣ της ΕΑΑΑ,
οι πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των Παραρτημάτων και οι πρόεδροι

του, Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής ΙΚΑΡΩΝ "ΙΚΑΡΟΣ" (ΣΑΣΙ) Απτχος (Ι) ε.α. Ευάγγελος Γεωργούσης,

του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Τ.Υ.Α» (ΣΑΣ) Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, 

του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΕΣΜΑ) Υπτχος ε.α Ιωάννης Κούτρας, 

του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α) Τξχος ε.α. Γεώργιος Ρούσσος, και 

του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΡΑΔΙΟΝΑΥΤΙΛΩΝ (ΣΑΙΡ) Ασμχος ε.α. Ιωάννης Κρανιάς.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης όλοι οι παρόντες διατράνωσαν τη βούλησή τους τους να συνεισφέρουν ποικιλοτρόπως και να συμβάλλουν στην από κοινού αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων των ε.α. συναδέλφων.

Το νέο ΔΣ της ΕΑΑΑ από την πρώτη ημέρα συγκρότησής του σε σώμα κάνει πράξη τη δέσμευση ότι θα εργαστεί αόκνως για να επικρατήσει ομαδικό και συλλογικό πνεύμα επανακαθορίζοντας τη σχέση των μελών και των φορέων με βάση τις αρχές της ισότητας, του αμοιβαίου σεβασμού και της αλληλεγγύης των μελών.

ΕΑΑΑ/ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨