Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση της ΛΕΣΧΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ για τη συντριβή του ελικοπτέρου ΑΒ-212 ΠΝ

ΣΗΜΑ ΛΑΣ.bmp


ΛΕΣΧΗ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ                                    Αθήνα 12 Φεβρουαρίου 2016
E-mail : lesxi.as@gmail.com

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
H Λέσχη Αεροπορίας Στρατού εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια, στις οικογένειες των Υποπλοιάρχων Τουλίτση Αναστασίου (κυβερνήτη) και Πανανά Κωνσταντίνου (συγκυβερνήτη) και του ανθυπασπιστή Ευαγγέλου Ελευθερίου (ναυτίλου), που έχασαν τη ζωή τους ως μέλη πληρώματος του Ε/Π ΑΒ 212 του ΠΝ, το οποίο συνετρίβη στη Ν. Κίναρο κατά τη διάρκεια νυκτερινής άσκησης.
Ο θάνατος των τριών συναδέλφων έρχεται να προστεθεί στις διαχρονικές απώλειες στελεχών της μεγάλης αεροπορικής οικογένειας, που ίπτανται καθημερινώς σε όλα τα μήκη και πλάτη του Ελλαδικού εναέριου χώρου, ημέρα και νύκτα, για να εξασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα. Στον Ελληνικό ουρανό, στις απότομες χαράδρες ή χαμηλά στο κύμα των πελάγων, δίνουν καθημερινά τη δική τους ριψοκίνδυνη μάχη! Είναι οι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν τάξει τη ζωή τους στην υπεράσπιση  της Πατρίδας, στον πόλεμο και στην ειρήνη. Ακόμη και ο θάνατος στην εκτέλεση του καθήκοντος, για αυτούς και τις οικογένειές τους περιποιεί ιδιαίτερη τιμή!
Ως μέλη της αεροπορικής οικογένειας των Ενόπλων Δυνάμεων έχουμε νοιώσει τον πόνο της απώλειας φίλων συναδέλφων και το δέος της ηρωικής προσφοράς τους για την πατρίδα.
Η Πολιτεία  πρέπει να.........
αντιληφθεί  την ιδιαιτερότητα του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων στο σύνολο τους και να προασπίσει  τα θεσμοθετημένα δικαιώματα τους. Να σταματήσει να αντιμετωπίζει τα Στελέχη της ως «ένστολους υπαλλήλους». Κυρίως όμως οφείλει να σέβεται και να τιμά με τον δέοντα τρόπο την προσφορά αυτή και να στέκεται δίπλα στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης στους αθάνατους νεκρούς των.

Ακόμη τρεις άγγελοι στο Πάνθεο των Ηρώων. Τα παλικάρια αυτά, οι ιπτάμενοι των Ενόπλων Δυνάμεων, που χάθηκαν σε καιρό ειρήνης, θα είναι πάντα κοντά μας, αν τους θυμόμαστε κάθε φορά που κοιτάμε τον ουρανό. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η  ΜΝΗΜΗ.  ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
          Υπογραφή Νικολόπουλου                                                            
Νικολόπουλος Βασίλειος Παρασκευόπουλος Αναστάσιος

Ταξχος ε.α Ανχης ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨