Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι Νέες Συνταξιοδοτικές Πράξεις των Αποστράτων & οι Νέοι Β.Μ. των εν ενεργεία!!!

Δείτε:
1. Τις Νέες Συνταξιοδοτικές Πράξεις των Αποστράτων (ακαθάριστες αποδοχές 800/1000 με ΕΧΥ 60%) ανά αποστρατευτικό βαθμό στην τελευταία στήλη με κίτρινο υπογραμισμό.

2. Aλλά και τους Νέους Βασικούς Μισθούς των ε.ε. Συναδέλφων από 01-08-2012 

Πολύ καλή η προσπάθεια του συναδέλφου: Αντιπλοίαρχου (Ε) εα Γ. Τζικάκη ΠΝ


ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Ε.Ε. από 01-08-2012 & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 800 / 1000 με ΧΡΟΝΟΕΠΙ∆ΟΜΑ 60%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨