Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Ν.Σ.Κ 384/2012 γνωμοδότηση: Για τα Μετοχικά & ΕΚΟΕΜΣ-Ν-Α

Κεντρική Υπηρεσία

Με την 384/2012 το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους  γνωμοδότησε ότι τα Μερίσματα των  ΜΤΣ ΜΤΝ &ΜΤΑ ........

θα υπόκεινται στις διατάξεις του άρθρου 44 παρ.13 του ν. 3986/2011 (ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ) με αναδρομικότητα επειδή τα Μετοχικά λογίζονται Επικουρικά Ταμεία λόγω εσόδων από τους κοινωνικούς πόρους.

Οι ειδικοί κλάδοι οικονομικής ενίσχυσης μερισματούχων (ΕΚΟΕΜΣ-Ν-Α) δεν υπόκεινται σε περικοπές γιατί αποτελούνται μόνον από εισφορές των δικαιούχων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨