Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Προσφυγές εντός 60 ημερών.

Picture
Ενημερωθείτε  για την προσφυγή εντός 60 ημερών  από 22/1/13 για τις νέες διπλές περικοπές .........


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ και ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Με το από 22 Ιαν 2013 Ενημερωτικό Σημείωμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ενημερωθήκαμε για την ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ μας λόγω μειώσεων των μισθών των εν ενεργεία (Ν. 4093/2012 σε συνδυασμό με το άρθρο 34 του Π.Δ. 169/2007)

Για τη νέα αυτή μείωση έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε ΑΤΟΜΙΚΑ ο καθένας ασκώντας ΕΦΕΣΗ εντός 60 ημερών από την ημερομηνία που λάβαμε γνώση. Για λόγους ασφαλείας και μη παραγραφής του δικαιώματός μας για άσκηση έφεσης, συμβουλεύουμε όσους αποφασίσουν να ασκήσουν έφεση να το κάνουν μέχρι 22/03/2013 (Ημερομηνία εκδόσεως σημειώματος ΓΛΚ+60 ημέρες).

Για τη διπλή αυτή μείωση την οποία υφιστάμεθα (μία λόγω μειώσεων των μισθών των εν ενεργεία και μία αυτοτελή λόγω του νέου νόμου περί μειώσεων των συντάξεων σε ποσοστά ανάλογα με το ύψος της σύνταξης) έχει γνωμοδοτήσει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου (30/10/2012) ότι είναι αντισυνταγματική. Ενδεχομένως και δεν το γνωρίζουμε ακόμη, να κριθεί από το ΣτΕ ως συνταγματική!! Παρά ταύτα αν δεν ασκήσουμε την εντός 60 ημερών έφεση ο καθένας μας ατομικά, δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μας.
akis2010.net

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨