Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Μεσοπρόθεσμο 2013 - 2016.Οι νέες περικοπές είναι εδώ!!!

  • Κατατέθηκε το μεσοπρόθεσμο 2013 - 2016 στις 7/2/2013
  • Δεν περιμένουμε πλέον τίποτα από την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τις Ενώσεις μας. 
  • Η συνάντηση τελικά  ΈΝΤΕΧΝΑ θα ρήξη ''στάχτη στα μάτια μας''.
  • Γι΄αυτό τις τελευταίες ώρες και ημέρες ''διαρρέεται'' ότι θα μας επιλύσουν ΜΟΝΟΝ το ''ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ''που δεν έχει οικονομικό αντίκτυπο στο νέο μεσοπρόθεσμο.
  • Οι συντάξεις μας  και για το 2014 θα έχουν νέες περικοπές 161,8 εκ.σελ. 5
  • Τα γραπτά είναι εδώ και μένουν, τα λόγια είναι αέρας και φεύγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨