Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Παράδειγμα προσέγγισης -διευκρίνησης σε τι συνίσταται η νέα μεγάλη περικοπή των συντάξεων της 31/1

Σενάρια του κουρέματος του ελληνικού χρέους

  • Τα νέα νούμερα διαφορών προς τα κάτω που προκύπτουν στην πληρωμή στα ATM και στις τράπεζες της σύνταξης 31/1/13 πέραν της χθεσινής ανάρτησης μας  είναι: Μείον -330 ευρώ στο βαθμό Υπτρχου, -350 ευρώ Α/ΑΤΑ.
  • Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιές ,οι παρέες των Αποστράτων συνεχώς σε συζητήσεις  για την εξακρίβωση <<σε τι συνίσταται η νέα μεγάλη περικοπή>>;;;; 
  • Το ερώτημα που καίει όλους "πόσο τελικά είναι η καινούργια ΜΗΝΙΑΊΑ ΠΕΡΙΚΟΠΉ'';;;
  • Δεν το υιοθετούμε αλλά ΜΠΟΡΕΙ να είναι και έτσι!!! 
  • Σύμφωνα με το παράδειγμα συναδέλφου που σας παρουσιάζουμε,τα νούμερα συμπίπτουν,και είναι στη σφαίρα του λογικού, αφού δεν έχουμε ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση.
  • Πάντως μετά τις 10 έως 15 Φεβρουαρίου θα έχουν τα κατά τόπους Γ.Λ.Κ. (πρωτεύουσες νομών) τα εκκαθαριστικά του Φεβρουαρίου.Μπορείτε να απευθυνθείτε. Τότε θα λυθούν όλες μας οι απορίες.


Στο email του aeroporiapostratos λάβαμε το παρακάτω παράδειγμα συναδέλφου Αποστράτου Προσέγγισης-διευκρίνισης της νέας περικοπής της 31/1/2013 .........


Για τα επιμέρους ποσά της χθεσινής 31/1 διαφοράς προς τα κάτω των συντάξεων.
έκανε ερώτημα στο Γ.Λ.Κ της περιοχής του και μας έστειλε το παρακάτω παράδειγμα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
έστω
1. πληρωμή σύνταξης 23 ΝΟΕ (σύνταξη Δεκ)    π.χ. 1500 ευρώ
2.  …….//…………..   21 ΔΕΚ (σύνταξη Ιαν.)          1450               *Διαφορά 50 ευρώ
3.  …….//…………..   31 ΙΑΝ  (σύνταξη Φεβρ)       1250             **Διαφορά 200 ευρώ
Συνολική διαφορά      από την σύνταξη Δεκ έως την σύνταξη Φεβ              250 ευρώ    

Επεξηγήσεις των ανωτέρω:                            

* Η διαφορά των 50 ευρώ σύμφωνα με ερώτηση συνίσταται σε δόση της διαφοράς από την αναπροσαρμογή των Β.Μ. (από 1/8/2012) και της έκδοσης νέων Συνταξιοδοτικών Πράξεων.
Τα κατά τόπους Γ.Λ.Κ. δίνουν το εκκαθαριστικό μηνός Ιαν΄13. και φαίνεται σε τι αφορά η ανωτέρω κράτηση των 50 ευρώ.

** Η νέα διαφορά των 200 ευρώ περιλαμβάνει:
1.      Τα 50 ευρώ της προηγούμενης αναπροσαρμογής των Β.Μ. της  ΅2ης δόσης.
2.      Τα υπόλοιπα 150 ευρώ περιλαμβάνουν 75 ευρώ την περικοπή του 5-10-20 % (αναλόγως του καθενός) μηνός Ιανουαρίου και τα υπόλοιπα 75 του Φεβρουαρίου
3.      Εάν τελικά είναι έτσι στις 28 Φεβρουαρίου οι κρατήσεις μου θα είναι: 50 ευρώ (3η δόση) + 75 = 125 ευρώ 
Τα ανωτέρω είναι το καταστάλαγμα των ερωτήσεων μου(με πολλά κενά βέβαια )στο Γ.Λ.Κ. της περιοχής μου.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Στις 15 Φεβ θα έχω το εκκαθαριστικό και θα επανέλθω με ακρίβεια στα παραπάνω
Παρακαλώ για την δημοσίευση. Ευχαριστώ.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΕΑΣ! ΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 1Η ΕΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1700 ΕΥΡΩ, Η 2Η ΕΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1/8 ΗΤΟΙ 5 ΜΗΝΕΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 500-600 ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ 1Η ΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΜΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΥ.ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η 2Η ΕΑΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 50-80 ΕΥΡΩ ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΤΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ Η ΟΧΙ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨