Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Αίσια η έκβαση της προσυδάτωσης μικρού αεροσκάφους στον Αξιό ποταμό


Πτώση μικρού αεροσκάφους είχαμε πριν λίγη ώρα όπως αποκλειστικά ενημερώνει πρώτο πανελλαδικά το KarditsaLive.Net στην περιοχή του Πολύκαστρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μικρό αεροσκάφος με τρεις επιβαίνοντες έχει καταπέσει σε ποτάμι στην περιοχή με τους τρεις επιβαίνοντες να είναι τραυματίες.

Αυτή την ώρα κινούνται σωστικά συνεργεία για να προχωρήσουν στην διάσωση των επιβατών.

16:03 Ανανέωση:Σύμφωνα με τις....... πρώτες πληροφορίες το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε μέσα στον Αξιό ποταμό κοντά στο χωριό Ρύζια και σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το Πολύκαστρο. Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες ώστε να προσεγγιστεί για την διάσωση των επιβατών.

16:36 Ανανέωση: Οι τρεις επιβαίνοντες σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν βγει από το μικρό αεροσκάφος και είναι πάνω σε "ξέρα" και εντός του ποταμού Αξιού. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κάποια βάρκα για να μεταφερθούν με ασφάλεια. Ο ένας εκ των επιβατών έχει πιο σοβαρό χτύπημα στην πλάτη και θα πρέπει να μεταφερθεί με ιδιαίτερη προσοχή.


17:45: Ανανέωση: Σύμφωνα με το star.gr οι δύο εκ των επιβατών (Ιταλοί) μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Κιλκίς ενώ ο κυβερνήτης του μικρού Τσέσνα μεταφέρθηκε με Σούπερ Πούμα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

http://karditsalive.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨