Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Απότομη «προσγείωση» για τους νέοαποστρατευθέντες


Μετά την ανάδειξη του θέματος για τον Παραθερισμό "Νέων Αποστράτων 2013-14-15" και της ανακοίνωσης του  Σκεπτικού της Απόφασης ΔΣ/ΕΑΑΑ (αναφορικά με τον παραθερισμό) την σκυτάλη για το ίδιο θέμα με σημερινό της δημοσίευμα παίρνει η εφημερίδα paraskhnio.gr/ με τίτλο: 

Απότομη «προσγείωση» για τους νέοαποστρατευθέντες

Αλλάζουν όλα στον παραθερισμό των Αποστράτων σε μια προσπάθεια, όπως υποστηρίζει, η ΕΑΑΑ, να εξαλειφθούν αδικίες έναντι των «παλαιών» Αποστράτων.

Όπως αναφέρει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας σε ομόφωνη απόφαση της με την οποία καθορίστηκε πως οι νέοι απόστρατοι των τελευταίων δύο (2) ετών έχουν δικαίωμα παραθερισμού ανεξαρτήτως μοριοδότησης μετά τον τελευταίο αναπληρωματικό κάθε περιόδου σε κάθε θέρετρο ( βάσει απόφασης ΔΣ/Ε.Α.Α.Α. Νο 7/ 18-2-2015 ).:.......


πατήστε για το δημοσίευμα της εφημερίδος ΕΔΩ: http://www.paraskhnio.gr/apotomi-prosgeiosi-gia-toys-neoapo/


για το ίδιο θέμα δείτε και το  ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2015

4 σχόλια:

stergios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
aeroporia apostratos είπε...

Όσοι αναγνώστες μας δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται στους σχολιασμούς τους να είναι ευπρεπείς......

themis είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ Π.Α.,
Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ (Ε.Α.Α.Α) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ 2013-14-15 ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (ΔΣ/Ε.Α.Α.Α. Νο 7/ 18-2-2015) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/2015/03/2013-14-15.html. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘ ΌΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.Α. ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Π.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
"ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ!!!!"

George Spantidakis είπε...

Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι.
Η ΕΑΑΑ σε πρόσφατο Δ.Σ. αποφάσισε τον αποκλεισμό ουσιαστικά των νεοαποστρατευθέντων για δύο χρόνια και (προσέξτε παρακαλώ) ανεξαρτήτως κατηγορίας ειδικής ή όχι, με μια απόφαση σκάνδαλο και πέρα ως πέρα παράνομη αφού αντίκειται των διατάξεων της υπουργικής απόφασης του 2011 όπως αυτή ανακοινώθηκε στο ΦΕΚ 1139 ΤΒ' 3-6-2011.
Η απόφαση αυτή χτυπά ΚΥΡΙΩΣ τους οικογενειάρχες και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ τις ειδικές κατηγορίες. Μάλιστα δε, από τις ειδικές κατηγορίες πλήττεται στοχευμένα η κατηγορία των πολυτέκνων (καθώς αυτοί είναι και οι περισσότεροι) στα πλαίσια ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου εξόντοσης αυτών καθώς στα λαίσια της "κοινωνικής δικαιοσύνης" όπως την εννοούν κάποιοι, η κατηγορία αυτή χάνει μεθοδευμένα και με μαθηματική ακρίβεια όλα τα προνόμια που είχε και τα οποία σωστά δόθηκαν από την πολιτεία καθώς είναι η πιό ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα πληθυσμού. Σύμφωνα δε με τον νομοθέτη, είναι υποχρέωση της πολιτείας να στιρίζει τους πολύτεκνους και να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια καθώς η προσφορά της συγκεκριμένης ομάδας στο οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Η ΕΑΑΑ τώρα, με πρόσχημα την "κοινωνική δικαιοσύνη" έτσι όπως την φαντάζεται το ΔΣ αυτής, έρχεται και με την απόφαση σκάνδαλο αποκλείει τους οικογενειάρχες και ειδικότερα τους πολύτεκνους γιατί; Για να μπορούν οι "παλαίμαχοι" όπως διακιολογούνται στο πρόσφατο φύλλο της Ηχούς των Αιθαίρων να παραθερίζουν στους μήνες υψηλής ζήτησης. Τότε δηλαδή που ένας οικογενειάρχει που έχει παιδί/ια στο γυμνάσιο/λύκειο και σύζηγο που εργάζεται, να παραθερίσει!!!
Το δε γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλο τον Ιούνιο, τα 2/3 του Ιουλίου, το 1/3 του Αυγούστου και όλο τον Σεπτέμβρη, τα θέρετρα έχουν πολλά κενά δωμάτια/οικήματα και ΔΕΝ διατίθενται!!! Δεν μπορούν οι "παλαίμαχοι" να παραθερίσουν τότε; Δηλαδή οι συνάδελφοι του Σ.Ξ. είναι ηλίθιοι που έχουν προβλέψει στον κανονισμό τους οι παλαίμαχοι να παραθερίζουν στις περιόδους χαμηλής ζήτησης;
Να παραθέσω και τα άλλα πιό συγκλονιστηκά.
1. Πολλοί "παλαίμαχοι" δηλώνουν σε περιόδους υψηλής ζήτησης και κάνουν ολόκληρη σκευορία για να μην χάσουν αυτές τις περιόδους, όχι για να παραθερισουν οι ίδιοι, αλλά τα παιδιά τους (τα οποία είναι όχι απλώς ενήληκα αλλά και με παιδιά που ίσως κάποια να έχουν παντρευτεί) και τα εγγόνια τους!!!
Υπάρχουν δεσμευμένα οικήματα/δωμάτια για αρκετούς παρατρεχάμενους. Π.Χ. Υπάρχουν δύο ή τρία δεσμευμένα για διάθεση του Δκτή του κάθε ΚΕΔΑ. Άλλα τόσα για διάθεση του Υδκτη του εκάστοτε ΚΕΔΑ. Επτά για διάθεση του προέδρου της ΕΑΑΑ. Και μετά κόπτονται ότι και καλά δεν υπάρχουν διατιθέμενα δωμάτια/οικήματα γιατί δώθηκαν αρκετά σε ΕΝ/ΕΝ συναδέλφους που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα λόγω κρίσης.
Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι, ΕΝ/ΕΝ ή ΕΑ οι οποίοι "γλύφωντας" μπαίνουν στα ΚΕΔΑ και παραθερίζουν για τρεις ή τέσσερεις μήνες, μερικές φορές μάλιστα και ολόκληρο το καλοκαίρι χωρίς να δικαιούνται παραθερισμό ή να έχει εγκριθεί μία περίοδος. Ξέρετε πολύ καλά πόσο δίκιο έχω σε αυτά που αναφέρω, καθώς τα έχετε ζήσει, τα βλέπετε κάθε χρόνο να γίνονται στα ΚΕΔΑ.
Επειδή λοιπόν οι "κύριοι" της ΕΑΑΑ παρά την τεράστια κατακραυγή για την απόφαση που πήραν, δείχνουν αμετανόητοι, μαζί με μερικούς ακόμα συναδέλφους απόστρατους αποφασίσαμε να στραφούμε ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ κατά του παρόντος ΔΣ λαμβάνοντας μάλιστα ασφαλιστηκά μέτρα εναντίον τους. Όποιος συνάδελφος θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του mail μου το οποίο είναι το geospant@yahoo.gr ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Μετά τιμής
Σμχος ΕΑ Γεώργιος Σπαντιδάκης.
ΥΓ Θα μπορούσα να γράψω και άλλα στολίζοντας με πολλά ράμματα την γούνα του ΔΣ αλλά θα κινδυνεύσω να καταντήσω ¨γραφικός". Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨