Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Μήνυμα Προέδρου ΤΣ/ΕΑΑΣ Παραρτήματος Νομού Πιερίας για την 25η Μαρτίου !

Η εθνικοθρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου σηματοδοτεί τον πόθο του ανθρώπου για την φυσική του ελευθερία, που είναι μια πανίσχυρη εσωτερική δύναμη συνυφασμένη με την αξιοπρέπεια του. Tο χαρμόσυνο μήνυμα της ενσάρκωσης του Θεανθρώπου που «απελευθερώνει» κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, «επισφραγίζεται» από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου..... 


Χρειαζόμαστε την ενότητα και την ομοψυχία, την αυτοθυσία και την πίστη , για την απόκτηση της εσωτερικής μας ελευθερίας, που σχετίζεται με την ικανότητα πειθαρχίας των παθών, κατανόησης των δικαιωμάτων των συνανθρώπων μας, υποχώρησης και συνεργασίας για την επίτευξη κοινών στόχων.

Υπάρχουν Φορείς και Άνθρωποι που «ποτίζουν» αδιαλείπτως τις εθνικές μας «ρίζες». Καλλιεργούν την πνευματική επαγρύπνηση, μας προειδοποιούν για τα «ναρκοπέδια» της ζωής και μας θυμίζουν ότι η ελληνική «ψυχή» δεν υποτάσσεται σε καμία δουλεία.

Το χρέος όλων μας είναι να δουλεύουμε σύσσωμα ως ενεργείς φορείς και πολίτες, για να διασφαλίζουμε και να αναπτύσσουμε, τις αρχές και τις αξίες, που κράτησαν στο πέρασμα των αιώνων άσβηστη τη «φλόγα» του Ελληνισμού.

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες
Με εκτίμηση
Ταγματάρχης (ΔΒ) ε.α. Γεώργιος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Παραρτήματος Νομού Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨