Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Η απάντηση της Ε.Α.Α.Α. για τον Αποκλεισμό Παραθερισμού "Νέων Αποστράτων 2013-14-15"

 
Απάντηση του Προέδρου Ε.Α.Α.Α. κ. Κώστα Ιατρίδη

Τις τελευταίες ημέρες στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων - αιτιάσεων από αρκετούς συναδέλφους κατηγορίας <<Νέων Αποστράτων ετών 2013-14-15>>  με το γενικό ερώτημα - παράπονο ότι........ ουσιαστικά αποκλείονται από την υποβολή αίτησης Παραθερισμού 2015  όπως φαίνεται  & προσδιορίζεται στην τελευταία ανακοίνωση Παραθερισμού της Ένωσης.
Η υποβολή δε των δικαιολογητικών βρίσκεται  σε εξέλιξη μέχρι τέλους Μαρτίου.


Τα ερωτήματα και τα παράπονα εστιάζονται στο.........
περιεχόμενο του Πρακτικού Συνεδρίασης Nο.7/18-2-2015 της Ε.Α.Α.Α., στον ΚΠΑ-85/12 και τις αποφάσεις της ΜΕΓΕ/2014 όπου :

  • Αφ΄ενός όπως επικαλούνται οι Συνάδελφοι δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο του Πρακτικού Συνεδρίασης , το οποίο όφειλε να ανακοινώσει στα μέλη της η Ε.Α.Α.Α. και με το οποίο μάλλον αποκλειόμαστε καθώς & τις αποφάσεις της ΜΕΓΕ/2014 που επίσης δεν τις ανακοινώνει , ενώ απλά αναφέρονται στην ανακοίνωση. 
  • Αφ΄ετέρου ο ΚΠΑ-85/12  (σύμφωνα πάντα με τα παράπονα) δεν αποκλείει κανέναν Απόστρατο.

Το aeroporiapostratos απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της  Ένωσης κ. Κ. Ιατρίδη και ζήτησε την άποψη της Ε.Α.Α.Α. και τους  (τυχόν) λόγους αποκλεισμού των Συναδέλφων.

Ο κ. Ιατρίδης ανταποκρινόμενος ΑΜΜΕΣΑ & ΕΓΚΑΙΡΑ στο αίτημα μας , τον οποίο ευχαριστούμε μας απάντησε για το προκύψαν θέμα τα εξής: 

Kostas Iatridis 
απάντηση:Kostas Iatridis 
προς:aeroporia apostratos <aeroporiapostratos@gmail.com>
ημερομηνία:12 Μαρτίου 2015 - 10:24 π.μ.
θέμα:Σχετ: Παραθερισμός Μελών Ε.Α.Α.Α. Αποκλεισμός νέων Αποστράτων 2013-14-15

Η ΕΑΑΑ θα βγάλει ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και την ΗτΑ και θα εξηγεί το λόγο. Άλλωστε όσοι συνάδελφοι μας παραπονέθηκαν τους εξηγήσαμε τους λόγους.

Εν αναμονή  λοιπόν κ.κ. Συνάδελφοι της διευκρινιστικής (θέλουμε να πιστεύουμε) απάντησης του κ. Προέδρου ή του Γραφείου Παραθερισμού.
3 σχόλια:

stergios είπε...

Εσείς βλέπεται καμία απάντηση???, γιατί εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι ΘΑ βγάλει ανακοίνωση η ΕΑΑΑ. Επιτέλους να τα λέμε όπως είναι και να μην αφήνουμε εντυπώσεις.....

aeroporia apostratos είπε...

Αγαπητέ stergios
Με την ανάρτησή μας η Ε.Α.Α.Α. πλέον είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να απαντήσει στους συναδέλφους που δυστυχώς ΘΙΓΟΝΤΑΙ και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ σύμφωνα με τα email.
Κάποιους επίσης μπορεί να τους ΒΟΛΕΥΕΙ η μη υποβολή αιτήσεων ( τριών χρόνων Αποστράτων) παραθερισμού κοιτώντας το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τους ΣΥΜφΕΡΟΝ: Όσο λιγότερες αιτήσεις Παραθερισμού τόσο περισσότερες πιθανότητες να είμαι ‘’ΕΓΩ’’ στους ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ Ελπίζουμε να μην είστε ένας από αυτούς......αφήστε και σε μας να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.....
Τα υπόλοιπα περί ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ μόνον εσείς τα είδατε.

stergios είπε...

Καλημέρα σας Χριστός Ανέστη. Σας ζητώ συγγνώμη για την μη έγκυρη απάντηση. Αυτό οφείλετε σε καταστάσεις που με κράτησαν μακριά από το σπίτι .Είμαι από αυτούς που αποστρατευτήκαν το 2013 και η απόφαση της ΕΑΑΑ με επηρεάζει άμεσα, εγώ προσωπικά φυσικά έχω κάνη αίτηση παραθερισμού. Και όσον αφορά για τις εντυπώσεις που ανέφερα δεν απευθυνόμουν σε εσάς αλλά στο ΔΣ της ένωσης μας.

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨