Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Σε λειτουργία το αεροδρόμιο της Μυρίνης στην Καρδίτσα


Χειριστές των αεροσκαφών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κατάσταση που βρίσκεται το αεροδρόμιο της Μυρίνης, καθώς και την επιθυμία τους να επαναλάβουν τις πτήσεις τους στην περιοχή

Δύο αεροσκάφη CESSNA 172 του εκπαιδευτικού οργανισμού επαγγελματιών πιλότων Horizon Aviation Academy που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, μετά από συνεργασία με την Αερολέσχη Κεντρικής Ελλάδος, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Μυρίνης του Δήμου Καρδίτσας που τέθηκε σε λειτουργία μετά την αδειδότησή του και εκτέλεσαν πτήσεις από αυτό.

Όπως ανακοινώθηκε, τα πληρώματα των αεροσκαφών....... υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο δήμαρχος Καρδίτσας Κ. Παπαλός, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, καθώς και ο πρόεδρος της Αερολέσχης Κεντρικής Ελλάδος Ευάγγελος Μαρκινός, οι οποίοι πέταξαν με τα δύο αεροσκάφη πάνω από την Καρδίτσα και τη γύρω περιοχή.

Οι χειριστές των αεροσκαφών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κατάσταση που βρίσκεται το αεροδρόμιο της Μυρίνης, καθώς και την επιθυμία τους να επαναλάβουν τις πτήσεις τους στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Φεβρουαρίου 2014 δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την οποία αδειοδοτήθηκε το πεδίο προσγείωσης ελαφρών αεροσκαφών Μυρίνης. Από τότε μέχρι σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί για την προσγείωση-απογείωση 12 αεροσκαφών, μονοκινητήριων ή δικινητήριων. Το επόμενο βήμα είναι να δρομολογηθούν παρεμβάσεις, όπως η δημιουργία χώρου στάθμευσης για αεροσκάφη και αυτοκίνητα, ενώ σε επόμενο στάδιο σχεδιάζεται η κατασκευή ενός κτηρίου και η επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης.

http://news.gr.msn.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨