Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Η Ζυγαριά έσπασε από το βάρος των μειώσεων!!!


 Το βάρος και το άγχος για την καθημερινή μας επιβίωση  δυσβάσταχτο!!!

Εναγωνίως περιμένουν οι Στρατιωτικοί & οι Απόστρατοι την καθαρογραφή της απόφασης του ΣτΕ εντός του Απριλίου για την δικαίωσή τους.......

Περιμένουν να σηκωθεί λίγο προς το μέρος τους η ζυγαριά των βαρών που έχουν επωμισθεί τα τελευταία πέντε (5) χρόνια της κρίσης και λόγω των επιλεκτικών και "ρατσιστικών" μειώσεων των μισθών τους και των συντάξεών τους. 
Εξισορρόπηση όμως των μισθών & των συντάξεων δεν μπορεί να γίνει ούτε με δέκα (10) χρόνια σύμφωνα με τα δεδομένα και τις εξαγγελίες της σημερινής συγκυβέρνησης Σαμαρά & Βενιζέλου.

Τα χαμένα της τετραετίας και αυτά  που μας στέρησαν από την ζωή των οικογενειών μας & των παιδιών μας 
 το ΠΑΣΟΚ & η Ν. Δημοκρατία  "ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ" για τους Στρατιωτικούς & Αποστράτους
μας γύρισαν πίσω τουλάχιστον 15 χρόνια.  

Στους εν ενεργεία συνάδελφους μας  "εξανεμίσθηκε" το  26 έως 41% των μισθών τους. 
Στους Αποστράτους η σύνταξη των Ανωτέρων το 54% και στους Ανωτάτους το 68%.
Τα μερίσματα του Μ.Τ.Α. μετά και από τις απανωτές μειώσεις κυρίως  λόγω του PSI στο 50%. 

Το 500ευρω που θα δοθεί προεκλογικά τον Μάιο αφορά συναδέλφους μας με μικρούς βαθμούς, με πολύ λίγα χρόνια υπηρεσίας (έως 5 έτη) και στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανύπαντρους (ες)  χωρίς τα βάρη της οικογένειας και παιδιών με φροντιστήρια - φοιτητές  κ.λ.π.  
Μέγα ερώτημα είναι και τα αναδρομικά της απόφασης
το πότε;;;; πώς θα δοθούν;;;; και σε πόσο βάθος χρόνου;;;

Η απάντησή μας στις επόμενες εκλογές !!!  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨