Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Δήλωση σοκ αστυνομικού: " Με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα..."

Δήλωση σοκ αστυνομικού: " Με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα..."
Διαβάστε την ανακοίνωση για την πρωτοβουλία της ένωσης δυτικής Αττικής, που προσπαθεί να σταθεί αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μέλη του σωματείου και σίγουρα, είναι περισσότερο αυξημένα απ' οποιονδήποτε άλλων και το καταπίστευμα της ανάγκης διατυπώνεται σε όσα είπε παραλήπτης του βοηθήματος: "με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα".......
"Την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 , η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , επιδεικνύοντας τις κοινωνικές της ευαισθησίες , μοίρασε σε


34 μέλη μας με τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες αντίστοιχες δωροεπιταγές των 50 ευρώ .

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα σε συνεργασία και με αρωγή της επιχείρησης SUPER MARKET Σκλαβενίτης , που κατόπιν αιτήματός μας , και εις ένδειξη αλληλεγγύης , χορήγησε απο πλευράς της δωρεάν 3 δωροεπιταγές , συστοιχιζόμενη στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία συμπαράστασης , στους δύσκολους οικονομικούς χρόνους που διανύουμε με τη δραστική μείωση του βιοτικού επιπέδου.

Την εκδήλωση που έγινε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ με την παρουσία μελών μας , των παιδιών τους και φίλων της ΕΝΩΣΗΣ , τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Δ.Α.Δ.Α κ. Χρήστος Δραγατάκης και ο Υποδιευθυντής Υ.Δ.Δ.Α κ.Αριστείδης Φουτάκης , που απηύθυναν θερμό χαιρετισμό , συγχαρητήρια , εγκάρδιες ευχές και υποσχέθηκαν την αμέριστη διάθεσή τους για συνδρομή στις δρασεις της ΕΝΩΣΗΣ μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με σύντομη ομιλία-χαιρετισμό του Προέδρου κ.Κουμπουλή , που αφου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους σ΄αυτή την εκδήλωση χαράς και αγάπης , έδωσε δωροεπιταγές και ευχετήριες κάρτες μεσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης.

Το πιο ουσιωδες και σημαντικό λέχθηκε απο τιμώμενο τρίτεκνο συνάδελφο μας που σε τόνο ειλικρινούς συγκίνησης και αυθορμητισμού είπε : .με αυτά τα χρήματα θα κάνει φέτος η οικογένεια μου Πάσχα ! ».

Κεντρική σκέψη και φιλοσοφία της ΕΝΩΣΗΣ μας είναι η συνδρομή , συμπαράσταση και η βοήθεια προς το συνάδελφο σε μια εποχή κρίσης , ανέχειας και φθόνου προς τον μαχόμενο κοινωνικά και επαγγελματικά αστυνομικό.

Η βοήθεια , συνεργασία και συνδρομή όλων μας είναι αναγκαία και απαραίτητη για να μπορούμε να συνεχίζουμε.

Εφέτος η Μεγάλη Γιορτή της Ορθοδοξίας , η Ανάσταση, ας είναι Ανάσταση στις Καρδίες όλων μας . "Καλό Πάσχα .

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Κουμπουλής Αθανάσιος Σταματάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨