Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής ΙΚΑΡΩΝ "ΙΚΑΡΟΣ" (ΣΑΣΙ)


aeroporiapostratos: Ευχόμαστε  καλή αρχή. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατόπιν της νομικής αναγνώρισης του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων «ΙΚΑΡΟΣ» που έγινε από το πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφαση 73/11-2-2014, η οποία επισημοποιήθηκε με την καταχώρηση του Συνδέσμου στα βιβλία αναγνωρισμένων Σωματείων με αριθμό Μητρώου 30020/1-4-2014 και βεβαιώνεται στο αρχειοθετημένο στο Σύνδεσμο Πιστοποιητικό με αριθμό 1518/2014, όπως επίσης σύμφωνα με τις αποφάσεις των μελών της Ιδρυτικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα την 8η Νοεμβρίου 2013 στη Σχολή Ικάρων, καθώς και με τα καθοριζόμενα στο Καταστατικό, Άρθρο 10, παράγραφος 3γ περί συγκλήσεως Γενικής Συνέλευσης,

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε
Την 1η Γενική Συνέλευση (ΓΣ) των μελών του Συνδέσμου την......
8η Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα10:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, Χαλκοκονδύλη 5, 7οςόροφος, Τ.Κ 10677, Αθήνα (Πλατεία Κάνιγγος).

Κύριος σκοπός της Γ.Σ. θα είναι η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης και Ελέγχου του Συνδέσμου, ήτοι του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Γ.Σ. θα τεθεί στην κρίση των μελών το τελικό κείμενο του Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας του Συνδέσμου, προκειμένου να γίνει πλειοψηφικά αποδεκτό και να τύχει της άμεσης εφαρμογής από τα νεοεκλεγέντα όργανα. Λοιπά θέματα που θα προκύψουν μέχρι τις αρχαιρεσίες και τα οποία θα κριθούν από το Προσωρινό Δ.Σ. σημαντικά, θα τεθούν για συζήτηση και λήψη απόφασης στη Γ.Σ, αφού κοινοποιηθούν εγκαίρως σε όλα τα μέλη για ανάλογη προετοιμασία.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν στην προγραμματισμένη Γ.Σ, καθότι αυτή θα σηματοδοτήσει την έναρξη λειτουργίας του Συνδέσμου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας (50%+1 εκ των εγγεγραμμένων και ταμειακώς ενήμερων μελών του Συνδέσμου), η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014, στις 10:00, στο ίδιο χώρο.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να εγγραφούν ως τακτικά ή συνδεδεμένα μέλη στο Σύνδεσμο, να εκφράσουν την πρόθεσή τους μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση haf.sasi@yahoo.gr και να ζητήσουν να τους αποσταλεί η ειδική φόρμα εγγραφής.

Οδηγίες και λεπτομέρειες για τη διαδικασία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, θα αναρτηθούν λίαν συντόμως στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨