Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ε.Α.Α.Α / ΠΑΡΑΡΤ. Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Δελτίο Τύπου)


Την Τρίτη 30-5-2017, δέκα έξι (16) μέλη του Παραρτήματος, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ασμχο ε.α. Καρτσάνα Βύρων, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Συντονιστικού των τριών θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων, (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ), συμμετείχαν στη «Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης» στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη), ενάντια στο άρθρο 12 του Ν. 4387/16, που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος ευχαριστεί θερμά, πέραν των συμμετεχόντων Μελών για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, τους:
Απτχο ε.α. Σπυρίδων Καβούρη, Πρόεδρο ΕΑΑΑ
Υπτχο ε.α. Ιωάννη Κολοβό, Αντιπρόεδρο ΕΑΑΑ
Σμχο ε.α. Δημήτριο Κοντοβά
Σμχο ε.α. Ηλία Σβάρνα και
Σμχο ε.α. Αθανάσιο Πάνο, μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ
για τη θερμή υποδοχή-φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στα Γραφεία της Ένωσης.

Ευχαριστεί επίσης τους:
Σμχο ε.α. Δημήτριο Φαλτάιτς, Πρόεδρο του ΣΑΣ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ
Ταξχο ε.α. Γεώργιο Ρούσσο, Πρόεδρο του ΣΑΣΥΔΑ και
Σγο ε.α. Ηλία Ντούβλη, Γεν. Γραμματέα του ΣΑΣΥΔΑ
για την υποδοχή-φιλοξενία κατά την τετράωρη συμμετοχή μας στη διαμαρτυρία

καθώς και το Προεδρείο του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. για την τροποποίηση του δρομολογίου του λεωφορείου, ώστε να εξυπηρετήσει και το Παράρτημά μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨