Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

¨Επί τέλους Δικαίωση μετά από 6 χρόνια¨: ΑΠΟΦΑΣΗ 312/08-05-017 ΤΟΥ Α’ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


<<Ονόματα Αποστράτων που δικαιώνονται>> 

ΣΧΟΛΙΟ: Ευχαριστούμε (για ακόμη μία φορά) τον συνεργάτη του Ιστολογίου μας Σμχο ε.α. κ. Ι. Αβραμίδη για τις έγκυρες και άμεσες πληροφορίες του προς τους συναδέλφους Αποστράτους !!! 

Γράφει ο 
Γιάννης Αβραμίδης Σμχος (ε.α) 
μέλος του Δ.Σ/Σ.Α.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή σας μέρα και καλή ΚΥΡΙΑΚΉ . 

Σας στέλνω το κείμενο γιατί πιστεύω ότι ενδιαφέρει αρκετούς συναδέλφους που μετά από έξη  και πλέον χρόνια ήρθε η δικαίωση. Το ενδιαφέρον του κειμένου, από δική μου διαπίστωση έγκειται στο γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι έχουν ξεχάσει την υπόθεση και πρέπει να απευθύνονται στη Γραμματεία του Α' Κλιμακίου του Ε.Σ. 
Μετά την απόφαση 312/17  που αφορά 30 συναδέλφους έχει εκδοθεί και η 151/17 και αρκετές άλλες. 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΑΣ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΤΟ Α' ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ Ε.Σ.  

Ευχαριστώ  ΓΙΑΝΝΗΣ

Πέρασαν έξη και πλέον χρόνια για να έλθει η δικαίωση, όσων συναδέλφων είχαν υποβάλλει το 2011 ΕΝΣΤΑΣΗ στο Α’ Κλιμάκιο του Ε.Σ κατά της απόφασης Δ.Υ/05-08-2010 του Γ.Λ.Κ με την οποία κατ’ εφαρμογή του Ν.3865/10 επιβλήθηκε από 01-08-2010 ποσοστιαία (3%έως 10%) παρακράτηση στους συνταξιούχους του Δημοσίου για συντάξεις από 1.400,01 € και άνω και θεσπίστηκε ως.........
Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Α.Σ) που τηρείται στο λογαριασμό Α.Κ.Α .Γ.Ε ( Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών) .

 - Οι διατάξεις αυτές με την απόφαση 244/2017 της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίθηκαν αντίθετες προς τις  ρυθμίσεις των άρθρων -4- παρ. 1 και 5, -22- παρ. 5 και -25- παρ. 1 και 4 του Συντάγματος.

 - Την 27-04-2017 με Πράξη του Προέδρου του Α’ Κλιμακίου , καθόσον το νομικό ζήτημα είναι όμοιο, ομαδοποίησε τις ενστάσεις. 

Κατόπιν τούτου την 08-05-2017 στην 8η συνεδρίαση αποφάσισε επί 30 ενστάσεων και κατέληξε : 

 α) Δέχεται τις κρινόμενες ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. 

 β) Ακυρώνει τις Δ.Υ/5-8-2010 πράξεις του Διευθυντού της 46ης Διεύθυνσης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων του Γ.Λ.Κ. 

 _ Συνάδελφοι στη λίστα των 30 ενστάσεων συμπεριλαμβάνονται ,εξ όσων γνωρίζω, αρκετοί συνάδελφοι απόστρατοι της Π.Α , ενδεικτικά αναφέρω Τσέτσος Νικ. , 
Τρέσσος Δημ. 
Πανουργιάς Γεωρ. , 
Κωστούλας Αποστ. και άλλοι. 

Την απόφαση μπορείτε να την προμηθευτείτε από τη Γραμματεία του Α’ Κλιμακίου Βουρνάζου 4 και Τσόχα Αμπελόκηποι Αθήνα, για περαιτέρω ενέργειες διεκδίκησης αναδρομικών από 1-8-2010 έως σήμερα και παύση της κράτησης . 

 _ Όσοι συνάδελφοι έχετε υποβάλλει ΕΝΣΤΑΣΗ στο Α’ Κλιμάκιο του Ε.Σ το 2011 για την ακύρωση της Δ.Υ /5-8-2010 κράτηση Ε.Α.Σ , μπορείτε να απευθύνεστε στην ανωτέρω διεύθυνση για πληροφορίες σχετικά με την τύχη της υπόθεσής σας . 

Κατά πληροφορίες θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες και άλλες ομαδικές αποφάσεις , όσων έχουν υποβάλλει ενστάσεις το 2011 για την ακύρωση της Δ.Υ/5-8-2010.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπάρχει η ημερομηνία αποστολής της εν λόγω ένστασης από το ΓΛΚ στο Ελεγκτικό Συνέδριο για να έχουμε κάποια εικόνα?

Ευχαριστώ.

Δημήτρης.

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨