Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Κανόνες Παραθερισμού και Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας
Γράφει ο
Ταξχος Ε.Α. Εμμ. Στρατάκος


Με αφορμή πρόσφατη ταλαιπωρία εμου και της πολυμελούς οικογένειάς μου, προέκυψαν οι ακόλουθοι προβληματισμοί:


1. Ποιος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) και με τι κριτήρια επιλέγει πότε και που θα εφαρμοστεί ο κανονισμός, και τελικά ποιοι θα παραθερίσουν στα Κέντρα Διαπορας (ΚΕΔΑ) της Πολεμικής Αεροπορίας?.............


2. Ο κανονισμός αναφέρει "Υποχρέωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ είναι να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ με το Γραφείο Παραθερισμού αν θα παραθερίσουν (ΝΑΙ) ή ΟΧΙ το ΑΡΓΟΤΕΡΟ 5 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου στα ΚΕΔΑ/Ζ, διαφορετικά θα χρεώνονται ότι παραθέρισαν σε κάθε περίπτωση και θα αφαιρούνται 70 μόρια από την επόμενη παραθεριστική περίοδο."
Δηλαδή είμαι τακτικός, το Γραφείο Παραθερισμού ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι δεν έχω πάρει τηλέφωνο, με βγάζει από την κατάσταση των παραθεριστών, και μου αφαιρεί και 70 μόρια!


3. Γιατί την προηγούμενη φορά που ήμουν τακτικός για παραθερισμό, με πήραν από το Γραφείο Παραθερισμού της ΕΑΑΑ τηλέφωνο να μάθουν αν θα παραθερίσω, αντί να περιμένουν δικό μου τηλεφώνημα, ενώ φέτος δεν έγινε το ίδιο και απλά με αντικατέστησαν στον κατάλογο των παραθεριστών?


4. Με ποια κριτήρια επιλέγει το Γραφείο Παραθερισμού αυτούς που θα κόψει, από όσους δεν τηλεφωνούν? (Συνάδελφος απόστρατος που ήταν τακτικός την ίδια περίοδο με εμένα, με διαβεβαίωσε ότι όσα χρόνια παραθερίζει, ποτέ δεν πήρε τηλέφωνο να επιβεβαιώσει, παρά μόνο όταν θέλει να το ακυρώσει, και ποτέ δεν είχε πρόβλημα)


5. Ποιος ο λόγος ύπαρξης της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης, αφού ούτως ή άλλως αν δεν εμφανιστεί ένας παραθεριστής σε δύο ημέρες τη θέση του τη παίρνει άλλος δικαιούχος, και σε αυτόν (θεωρητικά) επιβάλλεται ποινή?


6. Πως αποδεικνύεται ότι κάποιος πήρε τηλέφωνο το Γραφείο Παραθερισμού, ή ότι παρά τις προσπάθειές δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσει το Γραφείο Παραθερισμού με κάποιον αναπληρωματικό?


7. Μήπως η διαδικασία παραμένει λίγο θολή γιατί έτσι εξυπηρετεί μια ομάδα συναδέλφων που έχουν τις κατάλληλες "επαφές"?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Στρατάκος δεν αποσαφηνίζει αν πήρε τηλέφωνο για επιβεβαίωση, όπως προβλέπει εδώ http://eaaa.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83/

Πότε θα καλέσει η ΕΑΑΑ τον επόμενο επιλαχόντα ? Στο μέσο της παραθ. περιόδου? Δεν χρειάζεται μια έγκαιρη προειδοποίηση?

Αν ήθελε να επιβεβαιώσει και να έχει αποδεικτικά στοιχεία, γιατί δεν έστειλε ένα e-mail? ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!!

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨