Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣΕΔ και Σ.Α. ενωμένοι σε μια φωνή στη Θεσσαλονίκη! (Κάλεσμα συμμετοχής με πολιτική περιβολή)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων ( ΠΑΣΕΔ ) σε αγαστή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας έμπρακτα το ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’, ανακοινώνει ότι...............
θα συμμετέχει στην Πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Το Υπουργείο Οικονομικών οφείλει να συμμορφωθεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να την εφαρμόσει. Η απόφαση αυτή είναι η ΜΟΝΗ που αναφέρεται στην αποκατάσταση των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και είναι η ΜΟΝΗ που μας δικαιώνει.

Μέσω της ανακοίνωσης αυτής ενημερώνουμε και καλούμε όλες τις Ενώσεις Στρατιωτικών και όλους τους συναδέλφους στρατιωτικούς να δώσουμε από κοινού το παρών ( με πολιτική περιβολή ), εκδηλώνοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό μας στα όποια νέα οικονομικά μέτρα προτείνονται και ακούγονται και που αφορούν στο μέλλον μας.

΄Ολοι μαζί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη πλατεία Αριστοτέλους. 

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε, ως Στρατιωτικοί σεβόμενοι πάντα την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, δίνουμε με αξιοπρέπεια το παρών την Παρασκευή, για να μπορούμε ‘’αύριο’’ να κοιτάμε στα μάτια με αισιοδοξία και περηφάνια το μέλλον – τα παιδιά μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨