Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση Προέδρου Ε.Α.Α.Α.σε επιστολή Ταξχου ε.α για τους Κανόνες Παραθερισμού και Ε.Α.Α.Α.
Κε Ταξχε ε.α. Εμμ. Στρατάκο,

Χαιρόμαστε να γινόμαστε δέκτες διαφόρων προβληματισμών συναδέλφων και πάντοτε προσπαθούμε να επιλύουμε όλα τα θέματα.

Δυστυχώς όμως, εσείς κάνατε ένα τραγικό λάθος,...........
ταλαιπωρώντας ο ίδιος τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Αν και ήσασταν 6ος αναπληρωματικός στην 10η περίοδο παραθερισμού στο ΚΕΔΑ/Ζ (18/8-27/8/16), εκ παραδρομής νομίσατε ότι είστε τακτικός και έγιναν όλα αυτά που περιγράφετε.
Τα στοιχεία αυτά δεν διαψεύδονται, καθόσον δημοσιεύτηκαν τόσο στην Η.τ.Α. αρ. φύλλου 537/Απρίλιος 2016 αλλά και στην ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Α. (Τελικά Αποτελέσματα Παραθερισμού 2016).
Επιπλέον, λόγω του βαθμού σας και της εμπειρίας σας, θα έπρεπε να ζητήσετε ενημέρωση από την Ε.Α.Α.Α. πρίν στείλετε άσκοπα e-mail στις 10/9/2016 στα διάφορα site και στην Ε.Α.Α.Α. και να δημιουργηθεί θόρυβος χωρίς αιτία.
Αν και ενημερωθήκατε την ίδια ημέρα της ανάρτησης από το αρμόδιο γραφείο της Ε.Α.Α.Α. ότι οι καταγγελίες σας είναι ανυπόστατες, εντούτοις δεν προβήκατε σε καμία διορθωτική ενέργεια, με αποτέλεσμα να παραμένει η εντύπωση ότι η Ε.Α.Α.Α. παρανομεί και μεροληπτεί και όχι ότι ήταν δικό σας λάθος.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό της Ε.Α.Α.Α. διασφαλίζουν στο ακέραιο όλα τα θεσμικά κείμενα και τους κανονισμούς, χωρίς διακρίσεις.
Γι΄αυτό και σας παρακαλούμε να ζητήσετε μια μεγάλη συγγνώμη, όχι για μας, αλλά για τους χιλιάδες συναδέλφους που τους παραπληροφορήσατε στο θέμα του παραθερισμού.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α.

Απτχος (Ι) ε.α. Σπ. Καββούρης
Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α.Για το ίδιο θέμα:
Κανόνες Παραθερισμού και Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Γράφει ο Ταξχος Ε.Α. Εμμ. Στρατάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨