Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Διαψεύδουν με... δύο ψέματα!


Η απάντηση της εφημερίδας ''δημοκρατία'' στην 
<< Διάψευση των κύκλων>> του ΥΕΘΑ.

Τα βαριά μαύρα σύννεφα, τα οποία συσσωρεύονται πάνω από τις Ενοπλες Δυνάμεις και αργά ή γρήγορα θα φέρουν καταιγίδα, φαίνεται ότι έχουν οδηγήσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας σε υπαρξιακά αδιέξοδα.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ανεξήγητη επίθεση που δέχτηκε προχθές η «δημοκρατία» μας από «κύκλους» του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, με επίσημη όμως ανακοίνωση Τύπου, της Διεύθυνσης Ενημέρωσης (!!!), με την οποία επιχειρούσαν να διαψεύσουν τα ήδη ψηφισμένα μέτρα στο Μεσοπρόθεσμο 2013 - 2016!


Το πλήρες δημοσίευμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨