Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α διαχωρίζει (διευκρινίζοντας) την θέση του από την ανακοίνωση του Σ.Ο.Δ. για την κινητοποίηση στα Χανιά!!!

Το aeroporiapostratos είπε: 
προς άρση οποιασδήποτε παρεξηγήσεως (και φυσικά δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους μας) ενημερώνουμε τους συναδέλφους του Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α. και τους πολυπληθείς αναγνώστες μας ότι: στις 9:20 μ.μ. της 10Απρ'13 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του aeroporiapostratos δεχθήκαμε email από το Σ.Ο.Δ. στο οποίο αναφερόταν ως υπογράφων της ανακοίνωσης -μεταξύ άλλων- και ο Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α.
 Αναρτήσαμε την ανακοίνωση όπως ακριβώς την πήραμε.

Ψάχνοντας σε άλλα blogs  (μετά από τον σχολιασμό του κ. Βούλγαρη Αναπλ. Γραμματέας & Υπεύθυνος Ηλεκτρονικού Τύπου Σύλλογος Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α ) η ανακοίνωση του Σ.Ο.Δ. είναι ακριβώς  ίδια  με αυτήν που δεχθήκαμε και αναρτήσαμε και στην οποία  συμπεριλαμβάνεται και ο Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α.   ως υπογράφων και αυτός της ανακοίνωσης.
Φυσικά και δεν γνωρίζαμε ότι διαχωρίζατε την  θέση του Συλλόγου σας   (μετά από επίσκεψή μας στο site σας ) και καλείτε τα μέλη σας με ανάρτησή ως εξής: Ο Σύλλογος έχει ήδη δηλώσει ότι δεν συμμετέχει στην εκδήλωση των Χανίων αλλά έχει παρακαλέσει τα μέλη του να αποφασίσουν για την συμμετοχή τους η μη κατά την κρίση τους.

Παρακάτω παραθέτουμε την πρωτότυπη ανακοίνωση του Σ.Ο.Δ. όπως την δεχθήκαμε  στο email του aeroporiapostratos και τον σχολιασμό του Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α.........

.........στην διάθεσή σας 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
η συντακτική ομάδα του aeroporiapostratos


Με σχόλιο του στην ανάρτησή μας  
και με αποστολή email στο aeroporiapostratos 
ο κ. Νικόλαος Βούλγαρης
Αναπλ. Γραμματέας & Υπεύθυνος Ηλεκτρονικού Τύπου
Σύλλογος Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α 

διαχωρίζει την θέση του Συλλόγου  και απαντά:

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α έλαβε σε email (10/04/2013, 21:06) την παραπάνω ανακοίνωση http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1913.html#more χωρίς ποτέ να γίνει αποδέκτης της επισυναπτόμενης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Σ.Ο.Δ 10-04-2013 για διαβούλευση και ουδέποτε συμφώνησε να συμπεριληφθεί στους υπογράφοντες αυτήν.Προς άρση της οποιαδήποτε παρεξήγησης και αποφυγή περαιτέρω στρεβλώσεων παρακάλεσε τον αποστολέα στις 10/04/2013 , 22:00 για άμεση διόρθωση και αποστολή ορθής επανάληψης σε όλους του αποδέκτες προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια , γεγονός το οποίο μέχρι αυτήν τη στιγμή (11/04/2013 , 05:58) δεν έχει πραγματοποιηθεί ,αντιθέτως έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Σε συνέχεια της άψογης μέχρι τώρα συνεργασία μας σας παρακαλούμε θερμά για την διαγραφή του ονόματος του Συλλόγου μας από την ανακοίνωση και αποστολή παρατήρησης με email στον αποστολέα της
Με εκτίμηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨