Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ενωτική ανακοίνωση του ΕΣΜΑ για την κοινή δράση Αποστράτων ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ


Από τον Επιστημονικό Σύλλογο Μηχανικών Αεροπορίας (ΕΣΜΑ)
και τον Πρόεδρό του Υπτχο (Μ) ε.α. κ. Ι. Κούτρα
δεχθήκαμε στο email του aeroporiapostratos το παρακάτω μήνυμα με την αξιόλογη ανακοίνωση του Συλλόγου για ενότητα όλων των φορέων στον κοινό αγώνα των διεκδικήσεων !!!

Κύριοι 
Σας διαβιβάζουμε συνημμένα ανακοίνωση του Συλλόγου μας αναφορικά με τα θέματα της κοινης δράσης των Ενωσεων Αποστράτων ΝΠΔΔ και φορέων ΝΠΙΔ, για ενημέρωση και ανάρτηση στο Blog σας.
 Σας ευχαριστούμε
 Με εκτίμηση,
Ιωαννης Κούτρας
Πρόεδρος ΔΣ ΕΣΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨