Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Π.Α.: Πρώτο Σεμινάριο Διασφάλισης Ποιότητας Έτους 2013

Από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε το 1ο Σεμινάριο Διασφάλισης Ποιότητας Έτους 2013, που οργανώθηκε από......τη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) στις εγκαταστάσεις της 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (128 ΣΕΤΗ).
Το σεμινάριο περιελάμβανε εννέα (9) θεματικές ενότητες σχετικές με τη διασφάλιση ποιότητας και το παρακολούθησαν 46 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τα Πιστοποιητικά Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες απένειμε ο Επιτελάρχης της ΔΑΥ, Υποπτέραρχος (Μ) Μιχαήλ Καμπαλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨