Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Πόσοι και ποιοί απόστρατοι Ε.Δ & Σ.Α φιλοδοξούν να γίνουν...εθνοπατέρες


'Ολα τα κόμματα θέλουν τους...ααποστράτους τους. Μπορεί η Χρυσή Αυγή να έχει εντάξει τους περισσότερους πρώην στρατιωτικούς ή πρώην υπηρετούντες στα σώματα ασφάλειας, όμως παρατηρώντας προσεκτικά όλα τα ψηφοδέλτια σε όλους τους νομούς διαπιστώνει κανείς ότι στη μάχη της κάλπης έχουν ριχτεί δεκάδες πρώην ένστολοι. 45 υποψήφιους μετρήσαμε σε όλη τη χώρα. 

Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν τους περισσότερους ακολουθεί η ΕΛΑΣ ενώ πολύ λιγότερες είναι οι συμμετοχές από Λιμενικό και Πυροσβεστική.

Αν και τα ψηφοδέλτια δεν έχουν οριστικοποιηθεί από τα κατά τόπους πρωτοδικεία όπου κατατέθηκαν...τολμήσαμε (κυρίως για το στατιστικό του πράγματος, ομολογούμε) μια πρώτη καταμέτρηση των αποστράτων που φιλοδοξούν να γίνουν εθνοπατέρες. Επίσης, πρέπει να διευκρινίσουμε, προς αποφυγή παρεξήγησης ότι στις λίστες της Ν.Δ και των ΑΝΕΛ δεν υπάρχει δίπλα στο όνομα των υποψηφίων η ιδιότητά τους, οπότε μπορεί να είναι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρουμε τουλάχιστον για τα δύο αυτά κόμματα.

Με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες:...... στην Α' Πειραιώς του Μιχάλη Σαρλή, Αντιναύαρχου του Λιμενικού Σώματος ε.α και Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Λ.Σ. Στη Λάρισα, πολλή συζήτηση έγινε για την υποψηφιότητα του πρόεδρου της 'Ενωσης Αποστράτων, Απόστολου Παπαπαρίση. Ο Πτέραρχος ε.α Γιώργος Νταβρής (ανεξάρτητος βουλευτής) είναι τώρα υποψήφιος στην 'Αρτα με τη Ν.Δ ενώ στη Δράμα ξανακατεβαίνει ο πρώην συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Δημήτρης Κυριαζίδης. Στη Β΄ Αθήνας, ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Χρήστου Κονταρίδη και στον Έβρο του επίτιμου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στη Β' Αθηνών ο παλιός συνδικαλιστής του Λιμενικού Τάσος Μαυρόπουλος ο οποίος μετά την αποστρατεία του είχε γίνει μέλος της Κ.Ε του κόμματος και υπεύθυνος για τα θέματα των σωμάτων ασφαλείας.

Οι απόστρατοι του ΠΑΣΟΚ είναι: στη Β'Αθήνας : Αθανάσιος Κουρέτσης συνταξιούχος αστυνομικός, στην Αχαία: Χρήστος Σπυρόπουλος Υποστράτηγος ε.α, στην Κορινθία: Νικόλοας Χανιάς στρατηγός Π.Υ ε.α, στο Ηράκλειο Μιχαήλ Καρακατσάνης αξιωματικός Π.Α ε.α και στα Χανιά ο Σμήναρχος ε.α Γεώργιος Κοτσιφάκης.

Με το ΚΚΕ ανακοινώθηκαν οι υποψήφιότητες των: Μιχαήλ Ντουνιαδάκη Υποναύαρχου Π.Ν ε.α στην Α' Πειραιά, Μιχάλη Μιχαήλ ανθυποπυραγού ε.α στην Κέρκυρα και του Νικήτα Μελησάκη συνταξιούχου πυροσβέστη στα Χανιά.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανακοίνωσαν τις υποψήφιότητες των: Σταύρου Γάτη και του Θανάση Μαργαρίτη και οι δύο αξιωματικοί ε.α και οι δύο στη Λάρισα.

Με το ΚΙΝΗΜΑ του Γιώργου Παπανδρέου ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των: Γιώργου Σιούταρη, υποπτέραχου ε.α στη Β' Αθήνας, του Αθανάσιου Κατερινόπουλου απόστρατου της ΕΛΑΣ στην Αιτωλοακαρνανία και του Νικόλαου Στασινού, υποστράτηγου ε.α στην Ευρυτανία. Πολλή κουβέντα είχε γίνει για πιθανή υποψηφιότητα του πρώην υπαρχηγού του Λιμενικού Γιώργου Βαλεργάκη στο Ρέθυμνο, ο οποίος ωστόσο τελικά υπέγραψε μόνο την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος.

Με το ΠΟΤΑΜΙ θα κολυμπήσουν οι: Γιώργος Τσιτσιλιάνος, αξιωματικός Π.Α ε.α στη Β'Αθηνών, Μιχάλης Μανωλεδάκης πρώην αντιπλοίαρχος στην Α' Πειραιά, Φώτης Πλακογιάννης αξιωματικός ε.α στον 'Εβρο, Ντίνας Αναστάσιος, συνταξιούχος αστυνομικός στην Καστοριά, Τροχίδης Χρήστος πρώην αστυνομικός στην Πέλλα και Μάνδαλος Στέφανος Ταξίαρχος ΕΛΑΣ ε.α στις Σέρρες.

Τέλος στα ψηφοδέλτια της Χ.Α περιλαμβάνονται:

Β'Αθήνας: Μέξας Χαρίλαος αξιωματικός Π.Ν ε.α. Υπόλοιπο Αττικής: Βοργιάς Σωτήρης Αξιωματικός Π.Ν ε.α, Σπυρόπουλος Γιώργος, αστυνομικός. Αχαίας: Ζάγκλας Χρήστος αξιωματικός Π.Α ε.α, Χριστόπουλος Αντώνιος αντισμήναρχος ε.α.

Δωδεκανήσων: Γαραντωνάκης Στυλιανός αξιωματικός ΕΛΑΣ ε.α, Σπυρίδης Σάββας αξιωματικός ΕΛΑΣ ε.α. Εβτου: Παπαδόπουλος Αθανάσιος ταξίαρχος ε.α Ηλείας Νικήτας Κων/νος αξιωματικός ΕΛΑΣ ε.α. Β'Θεσσαλονίκης: Ζησιμόπουλος Πολύβιος Α/νχης καταδρομών ε.α, Παρουσίνας Παντελής αξιωματικός ΕΛΑΣ ε.α, Σκοπελίτης Χαράλαμπος Συνταγματάρχης ε.α Ψαθάς Αναστάσιος Πλωτάρχης ειδικών δυνάμεων ε.α. Ιωάννινα: Αναγνώστου Κωνσταντίνος ταγματάρχης ε.α, Καβάλα: Μαυρίδης Χαράλαμπος ταγματάρχης ε.α,

Καρδίτσα: Τσιαμαντάς Αθανάσιος ταξίαρχος ε.α, Λακωνία: Μπουτεράκος Βασίλειος Συνταγματάρχης ε.α, Μαγνησία Κουτσιανούδης Αθανάσιος Αξιωματικός ΕΛΑΣ ε.α, Πρέβεζα: Μπαρτζώκας Σπυρίδων αξιωματικός ΕΛΑΣ ε.α, Ροδόπη Τσουμαρέλης Νικόλαος Σμηναγός ε.α Φωκίδας: Κρίκος Σταύρος Αξιωματικός Π.Υ ε.α και στο Επικρατείας Δημήτρης Παπαεμανουήλ , ταξίαρχος ε.α

Δ.ΒοΓ.

ΠΗΓΗ: http://www.bloko.gr/

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέστε και εδώ: http://staratalogia.blogspot.gr/2015/01/2015_12.html το έχουν ενημερώσει κατά πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

    Δεν είναι δικό μας δημοσίευμα
    Αναδημοσίευση ανάρτησης κάναμε από το
    http://www.bloko.gr/politikh/ekloges-2015-posoi-kai-poioi-apostratoi-ed-sa-filodoksoyn-na-ginoynethnopateres.html
    που μέχρι και σήμερα 13/1/15 15:51 δεν περιλαμβάνονται υποψήφιοι από το Λ.Α.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨