Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Οι υποσχέσεις Σαμαρά στους Αποστράτους από το 2011 έως τις χθεσινές 18/1/15. Οι περικοπές!!! Το ΣτΕ!!! Όλη η διαδρομή!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλη η διαδρομή των υποσχέσεων Σαμαρά προς τους Αποστράτους από το 2011 ως αντιπολίτευση, 
η καταστροφή των Αποστράτων με το νόμο Σταικούρα (Ν.4093/12), η απόφαση του ΣτΕ και οι νέες υποσχέσεις για πλήρη αποκατάσταση στο 100% στην χθεσινή συνέντευξη 18/1/15 στον ΣΚΑΙ στα επόμενα δύο (2) χρόνια. 

Δείτε το Βίντεο με τις νέες υποσχέσεις!!!

Α. Οι υποσχέσεις προς τους Αποστράτους 06/05/2011 ως αντιπολίτευση

Σε μεγαλειώδη συγκέντρωση Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας τονίζοντας ιδιαίτερα πως όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για ισχυρές ΕΔ και ΣΑ.

Ο βουλευτής και Τομεαρχης Έθνικης Άμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας προλόγισε τον Πρόεδρο της ΝΔ, κ. Σαμαρά


Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Σαμαρά
σε συγκέντρωση αποστράτων
των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Αγωνιστές και αγωνίστριες.

Όλοι εσείς που αφιερώσατε τη ζωή σας στην υπηρεσία της Πατρίδας.
Καλωσορίσατε στο σπίτι μας, στα καινούργια γραφεία του κόμματός μας.
Σας ευχαριστώ, από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη σας για τη συμμετοχή σας, για τη συστράτευσή σας στους κοινούς μας αγώνες.
Είναι, για μένα, ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, για να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις, για την Πατρίδα μας.
Για τα ζητήματα που απασχολούν τους ευαίσθητους χώρους των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.......
Ξέρω ότι, από τις τάξεις σας, κάποιοι λείπουν.
Είναι οι στρατιωτικοί, αλλά και οι αστυνομικοί, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.........

Όπως γνωρίζετε, ολοκληρώνεται, τις ημέρες αυτές, η επικαιροποίηση του οικονομικού μας προγράμματος και, την ερχόμενη Πέμπτη, στις 12 Μαΐου, θα το παρουσιάσουμε στο Ζάππειο........

Δυστυχώς, οι τελευταίοι 18 μήνες, θα είναι για τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας, μια περίοδος που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουν.


– Οι ιδιαιτερότητες του λειτουργήματος τους δεν «μέτρησαν» για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
– Τα εισοδήματά τους θεωρήθηκαν «υψηλά» και περικόπηκαν δραστικά.
– Οι εισφορές που πληρώνουν αυξήθηκαν.
– Τα δώρα κόπηκαν.
– Το συνταξιοδοτικό καθεστώς άλλαξε προς το χειρότερο.
– Τα Μετοχικά Ταμεία πνέουν τα λοίσθια.
– Το σύστημα αξιολόγησης των στελεχών και η αξιοκρατία παραγκωνίσθηκαν
.........

Πέρα από όλα αυτά, αυτό που δεν μπορούν να ξεχάσουν είναι οι ανοίκειοι χαρακτηρισμοί, που τους αποδόθηκαν.
Αρχικά τους αποκάλεσαν «απλούς δημοσίους υπαλλήλους».
Μετά, τους είπαν ότι έχουν «αυτιστική νοοτροπία».
Και μετά, ότι είναι «το πλέον αντιπαραγωγικό τμήμα του λαού»..........
Και, όμως, ελέχθησαν από τους κορυφαίους της........

Φίλες και φίλοι,
Έρχομαι τώρα σε μερικά φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν τα εν αποστρατεία, αλλά και τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετοχικά Ταμεία
Η θέση μας απέναντι στο αλαλούμ που προκάλεσε η κυβέρνηση σε σχέση με τα Μετοχικά Ταμεία είναι σαφής:
Η εξυγίανση των οικονομικών και η διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους, είναι επιβεβλημένη........

Φίλες και φίλοι,
Εμείς, η μεγάλη φιλελεύθερη Παράταξη, αναγνωρίζουμε, σεβόμαστε και τιμούμε το έργο των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Είμαστε Περήφανοι για τα άξια στελέχη τους, που κάτω από αντίξοες συνθήκες, υπηρετούν με συνέπεια την Πατρίδα.
Δεσμευόμαστε να διαφυλάξουμε ως «κόρη οφθαλμού», το αξιόμαχο, το ηθικό και την αξιοπιστία του Στρατεύματος.
Δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται να παζαρέψουμε ποτέ την περηφάνια της Πατρίδας και την Αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Ενωμένοι, αποφασιστικοί και υπεύθυνοι εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε το κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας που υποθήκευσε, με το Μνημόνιο, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.......

Όλο το ρεπορτάζ εδώ:
Αντώνης Σαμαράς – Μαργαρίτης Τζίμας -συγκέντρωση Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας


http://emvolimanea.blogspot.gr/2011/05/blog-post_6177.html

Β. Η καταστροφή των Αποστράτων και των οικογενειών τους με τις περικοπές του 2012 (Σταικούρας ν.4093/12) 

Το Πρόγραμμα της Ν.Δ. για τους Αποστράτους που δεν υλοποιήθηκε ποτέ

Η Κοινή Καταγγελία - Διαμαρτυρία – Πρόταση Ομοσπονδιών – Ενώσεων – Συλλόγων – Φορέων ε.ε και ε.α Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας
Η Εφαρμογή της απόφασης ΣτΕ με Δόσεις και Εκπτώσεις στο 50% (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "Αύξηση" 8 λεπτά στη σύνταξη Αποστράτου μετά της απόφασης ΣτΕ. Χάρισμα στην συγκυβέρνηση σας(Πίνακες συντάξεων)

και 
Γ. Οι νέες υποσχέσεις Σαμαρά προς τους Αποστράτους στην χθεσινή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ - 18/01/2015





ή πατήστε στο κανάλι του ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ για το βίντεο   ΕΔΩ 

Στο 26:30 - Αδικίες υπήρχαν, αδικίες έγιναν, αδικίες θα αποκατασταθούν και άλλες δεν θα γίνουν. Και έχω εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση για μείωση συντάξεων, ή για αύξηση φόρων. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Στο 42:22 - Θα σας πω και κάτι ακόμα. Στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία πήραν πίσω μέχρι στιγμής, μόνο το 50% των δικαστικών αποφάσεων. Εγώ τους το λέω σήμερα ανοιχτά για να το μάθουν. Ότι σε δύο χρόνια θα μπορέσουμε να τους επιστραφεί και το υπόλοιπο κομμάτι.


1 σχόλιο:

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨