Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Εντυπωσιακή η κοινή ενημέρωση της Μόνιμης Διακλαδικής Επιτροπής για το ΜΤΣ, το ΜΤΝ και το ΜΤΑ.


ΣΧΟΛΙΟ: Πραγματικά πολύ εντυπωσιακή εργασία στην ιστοσελίδα του Μ.Τ.Σ. αλλά πρέπει να αλλαχθεί η σύνθεση του πρόσφατα ανανεωμένου Δ.Σ. του Μ.Τ.Α. 

Παραθέτει αρκετή ενημέρωση , στατιστικά στοιχεία με πίνακες Μετόχων - Μερισματούχων και για τα τρία (3) Μετοχικά Ταμεία, τους Ειδικούς Λογαριασμούς & Ειδικούς Κλάδους. 

Είναι σε μορφή pdf για αποθήκευση και <<ζωντανή>> επίσκεψη. Θα την βρίσκετε στα δεξιά του ιστολογίου στις μόνιμες στήλες!!!........




Το βρήκαμε στο φιλικό ιστολόγιο....       

Εντυπωσιακή τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης η κοινή ενημέρωση της Μόνιμης Διακλαδικής Επιτροπής για το ΜΤΣ, το ΜΤΝ και το ΜΤΑ, που είδαμε στην ιστοσελίδα του ΜΤΣ. Διαβάζουμε λοιπόν: Μετά από έγκριση του κ. ΥΦΕΘΑ έγινε ανάρτηση της κοινής ενημέρωσης - παρουσίασης, που συντάχθηκε από τη Μόνιμη Διακλαδική Επιτροπή, η οποία καλύπτει την απαιτούμενη γνώση που πρέπει να έχουν οι μέτοχοι και μερισματούχοι των Μετοχικών Ταμείων, των Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοηθείας και των Ειδικών Κλάδων Οικονομικής Ενίσχυσης. Την κοινή παρουσίαση των Μετοχικών Ταμείων, Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοηθείας και Ειδικών Κλάδων Οικονομικής Ενίσχυσης ΣΞ - ΠΝ - ΠΑ μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ στην παραπάνω εικόνα ή ΕΔΩ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ επί της ουσίας αν κρίνουμε από αυτό που αναφέρεται στη σελίδα 60 της ενημέρωσης για το ΜΤΣ, απαιτείται πολύ δουλειά ακόμη, προκειμένου τα γραφόμενα να μην είναι ανακριβή. 

Γράφει λοιπόν:"Περιέρχεται ως πόρος στο ΜΤΣ ποσοστό 5% επί των προστίμων...
που καταβάλλονται για τις παραβάσεις του ΚΟΚ και τα οποία βεβαιώνονται από τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ (παράγραφος 1, άρθρου 45 του Ν.4256/2014".

Οι ...ανακρίβειες είναι δύο: (1) Για να περιέλθει ως πόρος θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί ΚΥΑ των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη και ΥΕΘΑ για την υλοποίηση του Ν.4256/2014, η οποία έχει καθυστερήσει αδικαιολογήτως 6 ολόκληρους μήνες. Για 6 μήνες χάνονται έσοδα για το ΜΤΣ. Υπεύθυνος δεν υπάρχει;(2) Δεν θα περιέλθει το 5% επί των προστίμων για παραβάσεις ΚΟΚ ως πόρος του Μ.Τ.Σ. αλλά μέρος αυτού που θα καθορισθεί με την προαναφερόμενη ΚΥΑ.
Το άρθρο 45 του Ν.4256/2014 αναφέρει επακριβώς: 1. Στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού και στους ΤομείςΕπικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Αστυνομίας Πόλεων (πρώην ΤΑΥΑΠ) και Ελληνικής Χωροφυλακής (πρώηνΕΤΕΧ) τον Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ),περιέρχεται ως πόρος ποσοστό 5% επί των προστίμων που καταβάλλονται για τις παραβάσεις του ΚώδικαΟδικής Κυκλοφορίας και τα οποία βεβαιώνονται από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Η διαδικασία είσπραξης, κατανομής και απόδοσης των πόρων στους ανωτέρω ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα, ρυθμίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Εργασίας καιΚοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Παρακάτω στον ΕΚΟΕΜΣ έχει ως μέλη συναδέλφους του ΔΣ της ΕΑΑΣ που έχουν αντικατασταθεί εδώ και μήνες. Πίκρα!!!


Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

ΠΗΓΗ: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_82.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨