Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνική Φρουρά: Έτοιμο φαγητό από τον Ιανουάριο σε στρατιώτες


Πιλοτικό πρόγραμμα στο ΚΕΝ

Λευκωσία: Στην εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος σίτισης των εθνοφρουρών με έτοιμο φαγητό (catering) προχωρούν το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ. Όπως πληροφορείται ο «Φ», ύστερα από μελέτη που διενεργήθηκε, προκύπτει ότι ίσως να είναι πιο συμφέρον για την Εθνική Φρουρά το έτοιμο φαγητό, παρά η ετοιμασία του από τη Δύναμη.

Με βάση αυτήν τη μελέτη έχει αποφασιστεί όπως.......τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τη λειτουργία ενός Κέντρου Εκπαίδευσης για τους νεοσύλλεκτους της 2014 Α' ΕΣΣΟ, εφαρμοστεί πιλοτικό πρόγραμμα σίτισης με catering. Από την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος αναμένεται να προκύψουν πιο ασφαλή στοιχεία αναφορικά με το κατά πόσον μπορεί να εφαρμοστεί η ίδια τακτική σίτισης και στα υπόλοιπα στρατόπεδα. Ο στόχος που έχει τεθεί με τη λύση του έτοιμου φαγητού είναι αφενός να επιτευχθεί εξοικονόμηση πόρων και αφετέρου η κατανάλωση όλων των ποσοτήτων φαγητού από τους στρατιώτες.

Πάντως η ανάγκη για ριζικές αλλαγές στη σίτιση των εθνοφρουρών είναι επιτακτική, καθώς τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο να πετάγονται τεράστιες ποσότητες μαγειρεμένου φαγητού. Επιπρόσθετα, το υψηλό κόστος για αγορά προμηθειών οδήγησε το ΓΕΕΦ και το Υπουργείο Άμυνας στην αναζήτηση άλλων φθηνότερων λύσεων.

philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨