Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α. στον Α/ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκο (Δελτίο τύπου)


Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Ο Σ     Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ
                               Β Ε Τ Ε Ρ Α Ν Ω Ν    Α Ε Ρ Ο Π Ο Ρ Ω Ν                       
                                                                       ΑΚΡΙΤΩΝ  3  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ   ΑΘΗΝΑ  142 34                  
                    ΤΗΛ.  210  27 75 267   FAX  210  27 16 168
                                                                      e-mail cptmga@otenet.gr


ΑΠ: VETERANS 1618
Αθήναι 10 Σεπτεμβρίου 2013
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Την τρίτη 27 Αυγούστου 2013, ο Στρατηγός κος Μιχαήλ Κωσταράκος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπεδέχθη στο γραφείο του, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπόρων (ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α.) κ. Μιχαήλ Άνθιμο, τ. Κυβερνήτη (Ο.Α), και τον Ειδικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Δ. Μέρμηγκα, συνοδευομένους από τα μέλη κ.κ Χρήστο Κατσάτο Υποστράτηγο ε.α και Βασίλειο Νικολόπουλο Ταξίαρχο (ΑΣ)ε.α, Πρόεδρο Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας.......

Στην θερμή αυτή συνάντηση και στην συζήτηση που επακολούθησε ο Αρχη-γός ΓΕΕΘΑ έγινε αποδέκτης και κοινωνός των σκοπών του Καταστατικού ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., των επιδιώξεων μας, αλλά και των μέχρι τούδε δραστηριοτήτων μας, οι οποίες προάγουν την Αεροπορική Ιδέα και  διδάσκουν την Ιστορία, στους νέους μας.


Στην ανάλυση του προγραμματισμού δράσεων μας,που επακολούθησε όπως: Εορτασμός Αεροπορίας, Διημερίδα Αεροπορικής Αρχαιολογίας, Διατήρηση Αεροπορικής Ιστορικής Μνήμης κ.λ.π, ο Στρατηγός προς διευκόλυνση του έργου του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α. αλλά και για καλύτερο συντονισμό με τα Επιτελεία προέβη, όχι μόνον σε παραινέσεις και παρατηρήσεις, αλλά έδωσε και κατευθυντήριες οδηγίες, χειρισμού των θεμάτων μας, που πηγάζουν από την πολυετή και πολυποίκιλη εμπειρία του στην Διοίκηση.
Αφού εξήρε την σύσταση του ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α, τη συνδρομή του, για την περαιτέρω προσέγγιση Λαού και Ενόπλων Δυνάμεων και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων Αεροπόρων, όλων των προελεύσεων, υπεσχέθη την βοήθεια και αρωγή του, στο μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις δυνατότητες που του παρέχει η θέση του Στρατηγού Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.
Το Δ.Σ / ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α., κατά την πρόσφατο συνεδρίαση του εκφράζει ομόφωνα την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες του στον Στρατηγό κο Μιχαήλ Κωσταράκο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.
Συνημμένα σας αποστέλλουμε δυο (02) φωτογραφίες από την συνάντηση.

   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ / ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ
       ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨