Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ξεσηκωμός για τη συγκέντρωση συμπαράστασης στους δυο στρατιωτικούς την Κυριακή στην Ορεστιάδα


Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί στον Έβρο και όλη την Θράκη, για την συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους Έλληνες στρατιωτικούς κρατούμενους στις φυλακές της Αδριανούπολης, που ξεκίνησε με μπροστάρη τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ”. 

Στο πλευρό του τάχθηκαν αμέσως πολλοί ακόμα σύλλογοι και φορείς, που δήλωσαν ήδη ότι συμμετέχουν είτε στην ποδηλατοδρομεία από την Ορεστιάδα ως τις Καστανιές όπου και συνελήφθησαν και επιστροφή στην πλατεία της Ορεστιάδας για την συγκέντρωση. Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:............


10:00 π.μ.: Αναχώρηση ποδηλατών με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ» και όποιων άλλων επιθυμούν με άλλα μεταφορικά μέσα από την κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας με προορισμό τις Καστανιές.

12:00 μ.μ.: Επιστροφή από τις Καστανιές

13:30 μ.μ.: Έναρξη συγκέντρωσης συλλόγων στην κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας.


Καλούμε όλον τον Εβρίτικο λαό, και όχι μόνο, να δώσει το «παρών» ως ένδειξη συμπαράστασης στους δυο στρατιωτικούς μας και τις οικογένειες τους !!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/03/2018 στις 10:00 το πρωί ξεκινάμε με ποδηλατοπορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης μας με προορισμό το τελωνείο Καστανέων και επιστροφή στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Το κάλεσμα είναι για όλους!! Με ότι μέσο μεταφοράς επιθυμεί ο κάθε ένας!!

Η κίνηση μας αυτή έχει Ειρηνικό Χαρακτήρα και διάθεση συμπαράστασης στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Είμαστε υπερήφανοι για την στάση των δυο στρατιωτικών μας και των οικογενειών τους και θέλουμε να τους πούμε ότι Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι εδώ εμείς οι γείτονες ζούμε ειρηνικά και αρμονικά και τέτοιες ενέργειες με αυτόν τον τρόπο θα έπρεπε να εκλείπουν .
Είμαστε σήμερα εδώ για να βροντοφωνάξουμε την άμεση αποφυλάκιση και τον επαναπατρισμό των παιδιών μας.

Δεν μιλάμε για κλείσιμο συνόρων σε καμία περίπτωση και ούτε πρόκειται να γίνει, δεν πάμε να πυροδοτήσουμε αλλά να συμπαρασταθούμε για το άδικο στα παιδιά μας.

Το ύφος μας έχει χαρακτήρα Ειρηνικό και συμπαράστασης!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ λοιπόν 11/03/2018 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας!

Συμπαρίστανται οι Σύλλογοι

Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδος «Ρήσος»
Σύλλογος Απογόνων Καραγατσιανών-Αδριανουπολιτών “H Ορεστιάδα”
Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Αδριανουπόλεως
Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης
Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση»
Ακρίτες Βορείου Έβρου
Σύλλογος Εβριτών Ν. Ξάνθης
Μουσικοχορευτικός Όμιλος Ορφεύς Διδυμοτείχου
Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου Θεοδώρα Καντακουζηνή
Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξ/πόλεως
Πολιτιστικός Σύλλογος Σουφλίου “Ανέμη”
Α.Ε.Σ. Ορφεύς Σοφικού
Σύλλογος Ποντίων Β. Έβρου “Ο Διγενής”
Πολιτιστικός Σύλλογος «Στέφανος Καραθεοδωρή»
Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδος
Σκοπευτικός Όμιλος Ν. Ορεστιάδος
Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ΟΡΦΕΑΣ Δικαίων
ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Αγνάντειας «Άγιος Γεώργιος»
Σύλλογος Ποντίων Διδυμοτείχου ΡΩΜΑΝΙΑ
Πολιτιστικοί φορείς της Θράκης
ΜΑΣ ΑΡΔΑΣ Καστανέων
ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΩΝ Ε85 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΝΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν ΒΥΣΣΑΣ



Όσοι άλλοι Σύλλογοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στους συμπαραστάτες, ας στείλουν σχετικό μήνυμα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα παρακάτω e-mail:
fsadrianoupoleos@gmail.com
kastropolites@gmail.com
pasorestiadas@hotmail.com
iorestiada@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Δύο σωστές φωτο των συναδέλφων δεν μπορεί να δώσει το ΓΕΣ από το αρχείο στρατιωτικών ταυτοτήτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨