Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΔΤ Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α για Ημερίδα Θεσσαλονίκης



28 Φεβρουαρίου 2018

Δελτίο Τύπου Ημερίδας Θεσσαλονίκης της 26ης Φεβρουαρίου 2018 

Την 26η Φεβρουαρίου 2018 ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α [Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη], συνδιοργάνωσε με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων της πόλης της Θεσσαλονίκης ημερίδα – εκδήλωση με τίτλο «Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Συντάξεις Χηρείας».

Κοινή θέση όλων η αδήριτη ανάγκη τροποποίησης του άρθρου 12 του ν.4387/2016 που αφορά στις Συντάξεις Χηρείας, η υποστήριξη στα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α για Αξιοπρέπεια και Επιβίωση και ο έντονος προβληματισμός του τι μέλλει γενέσθαι με το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό που βαίνει από το κακό στο χειρότερο χωρίς σχεδιασμό και πρόγραμμα.

Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική λαμβάνοντας υπόψη και τις κάκιστες καιρικές συνθήκες, που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα. Συγκλονιστικός και πάλι ο κεντρικός ομιλητής εργατολόγος – νομικός κ. Γεώργιος Ρωμανιάς που συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο θέμα των Συντάξεων Χηρείας. Ιδιαίτερα κατατοπιστικός ο ψυχολόγος κ. Απόστολος Καλιαμπός στην εισήγησή του «Διαχείριση του πένθους στην οικογένεια». Την εκδήλωση συντόνισε με άψογο και επαγγελματικό τρόπο η δημοσιογράφος κ. Μαρία Σαμολαδά.
Στην ημερίδα παρευρέθηκαν οι βουλευτές Κωνσταντινος Γκιουλέκας (Νέα Δημοκρατία), Ιωάννης Σαρίδης (Ένωση Κεντρώων). Την ημερίδα χαιρέτησαν o κ. Σαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χάρης Αηδονόπουλος, η πρόεδρος και η β’ αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α Λαμπρινή Σαμαρά και Βασιλική Κελεπούρη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ιωάννης Πάιδας και Δημήτρης Μπράτης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ΙΚΑ Βασίλειος Ρέβας, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος Παπαδάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Υπτγος ε.α. Χρήστος Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ Δημήτριος Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΘ Σπυρίδων Κυριακόπουλος και η τέως πρόεδρος των Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Εύα Χαρακλιά,.

Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές, τους στηρίζοντες φορείς αλλά και όλους τους παρευρισκομένους, που αψήφησαν χιόνι, κρύο και βροχή για να παρευρεθούν στην υπόψη εκδήλωση. Ευχαριστεί επίσης ιδιαιτέρως τους χορηγούς ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), Σύνδεσμο Αποστράτων Χωροφυλακής - ΕΛΑΣ Θεσσαλονίκης, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ), το Νερό ΔΙΟΣ, την LabelTag (εκτυπώσεις) και τους χορηγούς επικοινωνίας Flash 99,4 και Europe1.


Για το ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α

Σαμαρά – Κύρκου Λαμπρινή
Πρόεδρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨