Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Ο ΣΕΕΝΣΑ συνιστά ψυχραιμία και όχι στην "Αυτοπροβολή" και στην "Διαβεβαίωση Καμμένου" για την τροπολογία


Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.) 
Νόμιμα αναγνωρισμένος Σύνδεσμος με την υπ’αρ. 394/2015 διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών. 
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.seensa.gr Email: info@seensa.gr 

Αθήνα, 21 Μαι. 2016 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ ζητώντας την άμεση απόσυρση της τροπολογίας που καταργεί τις ωριμάνσεις, συνιστά ψυχραιμία σε όλους τους συναδέλφους, ακόμα περισσότερο σε αυτούς που θέλουν ή επιδιώκουν να εκπροσωπούν συναδέλφους στρατιωτικούς.

Από εχθές το βράδυ για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, συγκεκριμένη Ένωση Στρατιωτικών, προσπαθεί να πείσει ότι ‘’πήρε τη διαβεβαίωση’’ από τον κ. Υπουργό.
Ως Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ‘’κρατάμε’’ μόνο την δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ΑΝΕΛ κ. Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος είπε............. σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικοί εταίροι έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία. Μετά από αυτήν την επίσημη δήλωση, οφείλουμε να τηρήσουμε στάση αναμονής προς αξιολόγηση των εξελίξεων.

Ο ΣΕΕΝΣΑ είναι σε θέση να βεβαιώσει όλους τους συναδέλφους ότι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί έχουν φτάσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στους Βουλευτές όλων των κομμάτων. Συνεχίζει όμως να διατηρεί τις επιφυλάξεις του, αν τελικώς η τροπολογία θα ψηφιστεί. Κλείνοντας, παρακαλεί όλες τις Ενώσεις, όταν αναφέρονται σε πολιτικούς ή στρατιωτικούς θεσμούς να μην υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, επιδιώκοντας την ‘’αυτοπροβολή’’ τους μέσα από αυτούς ή δίπλα σε αυτούς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Ανθσγος ΤΣΕ                       Σγος ΥΔΚ

Ηλίας Κολλύρης             Δημήτρης Ρώτας
6983513027         6983508423

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨