Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση κ. Α/ΓΕΑ με τα Προεδρεία των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α.


ΔΕΛTΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2017
Αρ. πρωτ.: 218

ΘΕΜΑ: Συνάντηση κ.Α/ΓΕΑ με τα Προεδρεία Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, δέχτηκε στο γραφείο του............. στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης, αντιπροσωπεία των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ της Πολεμικής Αεροπορίας, αποτελούμενη, εκ μέρους τους ΣΑΣΥΔΑ, από τον Ταξχο (Ο) ε.α. Γεώργιο Ρούσσο-Πρόεδρο και το Σγό (ΥΔΚ) ε.α. Ηλία Ντούβλη-Γεν.Γραμματέα, εκ μέρους του ΣΑΣ, από τον Σμχο (ΤΤΗ) ε.α. Δημήτριο Φαλτάιτς-Πρόεδρο κα τον Ασμχο (ΤΜΑ) ε.α. Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη-Αντιπρόεδρο και εκ μέρους του ΣΑΙΡ, τον Ασμχο (Ρ) ε.α. Ιωάννη Κρανιά-Πρόεδρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν με τον κ. Αρχηγό, όλα τα θέματα-αιτήματα της κοινής ατζέντας που απασχολούν τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία αποφοίτους ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ-ΣΜΥΑ, Μέλη και μή των Συλλόγων.

Για τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ και ΣΑΙΡ

Ο Πρόεδρος ΣΑΣ                                  Ο Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ 
 Δημήτριος Φαλτάιτς                         Γεώργιος ΡούσσοςΤαξχος (Ο) ε.α. 
Σμχος (ΤΤΗ) ε.α.                          
Ο Πρόεδρος ΣΑΙΡ
Ιωάννης ΚρανιάςΑσμχος (Ρ) ε.α.Ακριβές Αντίγραφο
Ηλίας Γ. Ντούβλης
Γεν.Γραμ. ΣΑΣΥΔΑ
Σγός (ΥΔΚ)ε.α.

.................
Σας αποστέλλουμε συνημμένα Δελτίο Τύπου ​θέματος για την κατά την κρίση σας δημοσίευσή του.
            Με εντολή των Προέδρων
                 ΣΑΣ-ΣΑΣΥΔΑ-ΣΑΙΡ
Ηλίας Γ. Ντούβλης
Γεν.Γραμ. ΣΑΣΥΔΑ
Σγός (ΥΔΚ)ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨