Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Δραστηριότητες του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α


Δείτε τις τελευταίες δραστηριότητες του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α...........


​[14-12-2017] ​Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στη Λάρισα

​[15-12-2017] ​Ρωμανιάς από την Πάτρα - Στον αέρα οι συντάξεις μετά το 2020 - Η κυβέρνηση γκρεμίζει κύριες και επικουρικές (φωτορεπορτάζ)

​[15-12-2017] ​Ο Σύλλογος ΑΞ.Ι.Α στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα {16/12/2017 - βίντεο}

​[16-12-2017] ​Τοποθέτηση Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ {φωτο-βίντεο}

​[15-12-2017] ​Ανακήρυξη κ. Ρωμανιά ως επίτιμου μέλους του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α - Τοποθέτηση Αντιπροέδρου ΑΞ.Ι.Α - Συγκίνηση Ρωμανιά (βίντεο)

​Το ΔΣ του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨