Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΝΕΟΥΕΤΟΥΣ

  

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Email:vdiamantidis@yahoo.gr
ΤΗΛ :6946862098

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΝΕΟΥΕΤΟΥΣ

Αγαπητές Φίλες/οι,

Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις για όλους μας. Θα χρειαστεί υπομονή, δύναμη, παραγωγική διάθεση και επιμονή.

Παρόλα αυτά ως Έλληνες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτά τα διαθέτουμε.

Ήρθε η ώρα που πρέπει να αξιοποιηθεί η εφεδρεία αυτών των αρετών και θα αξιοποιηθεί.

Άρα δε μπορώ να ευχηθώ για κάτι που ήδη έχουμε σαν λαός.
.

Θα ευχηθώ λοιπόν για κάτι άλλο που έχει αρχίσει να εκλείπει από τις ζωές μας και αυτό είναι οι μικρές καθημερινές χαρές.

Εύχομαι σε όλους μας να ζήσουμε όσες μικρές χαρές το 2018 όσες και οι φορές που ακούστηκε η λέξη "κρίση" από το 2010 έως το 2017.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, σας εύχομαι από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ με υγεία, ευτυχία και προκοπή.
Είθε η γέννηση του Θεανθρώπου, να στείλει το μήνυμα της αγάπης στα πέρατα της Γης

Βασίλειος Διαμαντίδης
Β Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨